Voice winnares MAAN gast bij Toppers ‘Christmas Party Of The Year’

Voice winnares MAAN gast bij Toppers ‘Christmas Party Of The Year’

Vorige week kondigden de Toppers een extra show aan op zaterdag 10 december omdat de kaartverkoop voor 20 t/m 24 december zo voorspoedig verloopt. Nu laat de succesformatie weten dat naast O’G3NE, Lee Towers en Andre Hazes Jr. ook de winnares van The Voice of Holland MAAN gezellig het jubileum in kerstsfeer mee komt vieren.

In december vieren de Toppers op grootse wijze hun 12,5 jarig jubileum met de concertreeks ‘CHRISTMAS PARTY OF THE YEAR’ in Rotterdam Ahoy. ‘We merken echt dat veel complete families tickets reserveren. Rotterdam Ahoy is intiem en biedt daardoor mensen de mogelijkheid ook de kinderen mee te nemen om eens een avond Toppers te beleven. Met de winnares van The Voice denken we ook aan het gezellige familiegevoel voor jong en oud‘.

Tijdens dit winterse ‘Sing-a-Long’ jubileumfeest gaan we natuurlijk meezingen en swingen op de allergrootste kersthits uit heden en verleden en andere meezingknallers die passen in deze unieke winterse sfeer! Een avond met feestgarantie dus!

Tickets zijn verkrijgbaar via www.ticketpoint.nl. Voor de Toppers in Concert ‘Christmas Party of the Year’ concerten op 10 en 21 december zijn nog tickets beschikbaar! De shows op 20, 22, 23 en 24 december zijn volledig uitverkocht. DE DRESSCODE IS ‘CHRISTMAS RED & SNOWY WHITE.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.