‘Vogelvrij’ van Fuad Hassen in première op 3 februari 2023

‘Vogelvrij’ van Fuad Hassen in première op 3 februari 2023

Op vrijdag 3 februari gaat de voorstelling ‘Vogelvrij’ van cabaretier Fuad Hassen in première bij Podium Mozaïek in Amsterdam-West. 

Over ‘Vogelvrij’ ‘Vogelvrij’ is het vierde avondvullende cabaretprogramma van Fuad Hassen. Hij gaat met deze voorstelling terug naar zijn stand-up roots.

De pandemie heeft Fuad aan het denken gezet. Wat als vanzelfsprekend werd gezien bleek ineens niet meer te mogen. Nu de maatregelen zijn verdwenen vraagt Fuad zich af of we échte vrijheid wel aankunnen. We willen het graag, maar kunnen we het wel aan? Zijn wij niet te gedomesticeerd? Fuad vraagt zich af of hij het zelf wel aan zou kunnen aan de hand van allerlei verhalen met de typische hersenspinsels die we van hem gewend zijn. 
Over Fuad   Fuad werd geboren in Asmara (Eritrea) en vertrok op 5-jarige leeftijd naar Nederland om tijdens carnaval aan te komen in Den Bosch. Met zijn innemende persoonlijkheid en gulle lach weet hij iedereen voor zich te winnen.
Op TV was Fuad te zien in het BNN programma ‘Rare Jongens’ op NPO3 en in 2019 had hij zijn eigen wekelijkse item bij ‘Is er een dokter in de zaal’ op RTL4.

Naast zijn solovoorstelling “Vogelvrij” tourt Fuad vanaf 20 februari 2023 samen met cabaretiers Anuar, Jörgen Raymann en Mouna Laroussi door het land met De Ramadan Conference 2023.
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.