‘Vleugels Van Mijn Vlucht’ nieuwe single van René Froger

25 jaar geleden nam Paul de Leeuw het gevoelige nummer ‘Vleugels Van Mijn Vlucht’ op, een vertaling door Coot van Doesburgh van Bette Midler’s lied ‘The Wind Beneath My Wings’. Afgelopen weekend wist René Froger tijdens de 3 uitverkochte shows van Toppers in Concert de bezoekers in hun ziel te raken met een prachtige live vertolking van dit nummer samen met Carel Kraayenhof op bandoneon. De reacties zijn overweldigend en vele bezoekers gaven aan geraakt te zijn door deze bijzondere uitvoering. Naar aanleiding daarvan is besloten het nummer als single te releasen.

“Ik heb het altijd een lied gevonden met een bijzondere, diepere boodschap. Iedereen heeft in zijn of haar leven mensen om zich heen die je met kracht bijstaan op het moment dat je het even nodig hebt. Dat kan je partner zijn, maar ook een vriend, vriendin of ander persoon. Zij staan ons bij op de weg die we moeten volgen. Dit is een prachtige muzikale ode aan deze bijzondere personen. Muziek is emotie en het was een grote wens van mij dit nummer samen met Carel Kraayenhof te spelen in de Johan Cruyff ArenA. Niemand anders is in staat een instrument zo te laten spreken en de boodschap te versterken.”, aldus René Froger.

‘Vleugels Van Mijn Vlucht’ van René Froger is vanaf vandaag verkrijgbaar en te streamen via alle bekende muziekkanalen. De videoclip is te vinden op YouTube.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.