Vlaamse Erik van Looy komt met zijn theatervoorstelling ‘Verslaafd!’ naar Nederland.

Vlaamse Erik van Looy komt met zijn theatervoorstelling ‘Verslaafd!’ naar Nederland.

‘Verslaafd!’ is de eerste theatershow van Erik van Looy waarin hij openhartig vertelt over de verslaving waar hij al heel zijn leven mee worstelt; zijn verslaving aan filmsterren. Sappige verhalen, mooie anekdotes en geweldige fragmenten: we komen echt álles te weten over Erik, zijn films, zijn vaak waanzinnige ontmoetingen met filmsterren en… …de smaak van haarlak.

In januari 2024 is Erik van Looy ook in de Nederlandse theaters te zien met zijn voorstelling Verslaafd! In De Kring, Roosendaal en Scheldetheater, Terneuzen zijn vanaf heden al kaarten te bestellen.  

Over Erik van Looy Er zijn op dit moment weinig Vlamingen populairder in Nederland dan Erik van Looy.  De presentator van De Slimste Mens ter Wereld in België is momenteel te zien in De Slimste Mens in Nederland en dat blijft niet onopgemerkt. Bijna alle media maakten al melding van zijn optreden met een ooglapje. Naast het presenteren van De Slimste Mens is Erik van Looy ook filmregisseur van onder meer de films Ad Fundum (1993), De zaak Alzheimer (2003), Loft (2008) en De Premier (2016). 
Over ‘Verslaafd!’
Erik van Looy staat met zijn voorstelling ‘Verslaafd!’ in Vlaanderen en nu ook in Nederland in de theaters. ‘Verslaafd!’ is een voorstelling over zijn leven als filmmaker en de weg die hij bewandelde om te slagen in Hollywood.  
In ‘Verslaafd!’ vertelt Erik met veel humor over de eerste 60 jaar van zijn roemrijke filmverleden. Over o.a. zijn levensbedreigende honger tijdens een etentje met de vrouw van Tom Cruise én over die keer dat hij met de naakte cowboy van The Village People om drie uur ’s morgens in een Antwerpse hotelkamer zat.
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.