Vincent Voeten, Jeroen Verdick en Johnny Trash te gast op eerste editie komediefestival Play Zuid Comedy

Vincent Voeten, Jeroen Verdick en Johnny Trash te gast op eerste editie komediefestival Play Zuid Comedy

Een goede stand-upcomedian heeft niet veel nodig: een micro, een podium, een vol café en een goedlachs publiek. Laat dat nu net hetgeen zijn wat Play Zuid in Antwerpen op donderdag 10, vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus 2023 te bieden heeft. Drie dagen lang kan de liefhebber van rasechte comedy er terecht voor optredens van alle soorten en maten. Een unieke mix van ervaring en opkomend talent zal zorgen voor een hilarische en voornamelijk onvergetelijke ervaring tijdens Play Zuid Comedy. 

Gevestigde waardes Vincent Voeten, Jeroen Verdick, Jeron Dewulf, Erhan Demirci en Joost Van Hyfte trakteren het publiek op hun typische humor en bijzondere kijk op de wereld die te herkennen is uit hun sappige zaalshows. Ook Johnny Trash, MC Sergej Lopouchanski, MC Kevin Van den Eynde en MC Quinten Friederichs tonen wat ze in hun mars hebben en kleuren de eerste editie van Play Zuid Comedy.

Jeroen Verdick

©Ymke Dirikx

Vincent Voeten

Johnny Trash

Jeroen Verdick is naast rasechte Kempenaar en voice-over van Love Island ook een gevestigde waarde in de komediewereld. In 2016 schopte hij het tot de halve finale van Humo’s Comedy Cup en begint in het najaar aan een tweede seizoen van zijn succesvolle zaalshow ALLEEN. Goedlachs, gevat en met een typisch aanstekelijke tongval laat hij niemand onberoerd. 

Ook Vincent Voeten is niet van de minste. Hij wist in 2022, tijdens de 13e editie van Humo’s Comedy Cup, de overwinning in de wacht te slepen. Met Jimmy Carr en Anthony Jeselnik als grote voorbeelden ontwikkelde hij zijn eigen stijl: zwartgallige, snoeiharde jokes met een gortdroge vertelling. Dit najaar trekt ook Vincent de theater in met zijn zaalshow SMAAD. Gevoeligheden en taboes blijven alvast best thuis. 

Dat Johnny Trash een man is van vele werelden, moet de echte kenner al lang niet meer verteld worden. De zingende en grappende cowboy schopte het tot in de finales van o.a. het Cabaret Concours Vlaanderen, Humo’s Comedy Cup en Belgium’s Got Talent. Veel muzikaliteit, KleinKunstComedy zoals hij het zelf noemt, en een nét iets andere kijk op de realiteit, dat is wat het publiek kan verwachten. 

Play Zuid Comedy brengt een uitgebreid aanbod aan stand-upcomedians. Het volledige programma ziet er als volgt uit: 

Donderdag 10 augustus – 20u:
·      MC Sergej Lopouchanski
·      Jeron Dewulf
·      Joost Van Hyfte

Vrijdag 11 augustus – 20u:
·      MC Kevin Van den Eynde
·      Johnny Trash
·      Erhan Demirci

Zaterdag 12 augustus – 20u: 
·      MC Quinten Friederichs
·      Jeroen Verdick
·      Vincent Voeten       

Tickets en info: Playzuid.be

FOTO’S:©Ymke Dirikx

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.