Vincent Bijlo trapt af met het nieuwe concept ZIEN

Vincent Bijlo trapt af met het nieuwe concept ZIEN

Ook de wereldprimeur van internationale singer songwriter session van Nashville Comes to Holland, cabaretduo Piepschuim, zanger Erik Neimeijer en vele anderen op ZIEN

Vincent Bijlo is een van de artiesten die aftrapt met het nieuwe concept ZIEN. ZIEN is ontstaan om artiesten in de onzekere tijden een extra platform te bieden waarbij zij toch de mogelijkheid krijgen om het publiek te entertainen. Naast Vincent Bijlo zijn ook Nashville Comes to Holland, cabaretduo Piepschuim, zanger Erik Neimeijer, zangeres Odelion, verhalenverteller Frank Belt en Everly Brothers vertolkers the Wieners te zien. Kaarten voor deze artiesten zijn vanaf vandaag te koop op de website.

“Als er iemand wil ZIEN, dan ben ik dat wel.”, reageerde cabaretier Vincent Bijlo enthousiast. En die tijd is nu aangebroken. Na een aantal tests wordt op ZIEN.live een select aanbod artiesten aangeboden die op unieke wijze te ZIEN zijn. Met ZIEN kun je per huisadres in direct contact komen met je favoriete artiest. Unieke videochat-sessies van doorgaans 15 minuten met een select aantal mede bezoekers. Geniet live van hetgeen jouw favoriete artiest te bieden heeft, het aanvragen van je favoriete liedje of de vraag beantwoord zien die je altijd al wilde stellen.

Naast Vincent Bijlo trapt ZIEN ook af met de wereldprimeur van een internationale singer songwriter session “In the Round” vanuit het hart van Nashville. Onder de noemer “Nashville comes to Holland” maakt de kijker kennis met drie Award winning songwriters. Liz Rose, Phil Barton and Emily Shackelton, de songwriters achter de hits van Taylor Swift, Carley Pierce, Little Big Town, Chris Stapleton, Jewel en meer. Ze zullen hun hits delen zoals ze echt zijn geschreven in de writers room. Gepresenteerd door de in Nashville werkende songwriter/producer Femke Weidema. Er worden vooralsnog twee sessies van één uur gepland. Voor elke sessie zijn slechts 30 kaarten beschikbaar.

Een artiest kan niet zonder podium en het podium kan niet zonder artiest. De realiteit nu is dat de gevolgen van Corona moordend zijn voor artiesten, theaters, festivals en producenten. Grote publieksevenementen zijn onder strenge voorwaarden mogelijk en festivals zoals wij die kenden, maken geen deel meer uit van ons dagelijks leven. Een aantal theaters opent gelukkig weer haar deuren. Eén ding is zeker: Veel artiesten en publiek staan op dit moment nauwelijks nog direct in contact met elkaar. Er wordt weliswaar veel gestreamed, toch mist hierin één onderdeel dat podiumkunsten juist zo uniek maakt: de interactie, de cohesie, de verbinding van dat magische en unieke moment.

Kijk voor meer informatie op: www.zien.live

FOTO:©Liz Rose Music

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.