Vierde concert voor Holland Zingt Hazes 2019

Er komt een vierde concert van de gloednieuwe 2019 editie van Holland Zingt Hazes. Nu de concerten op 16, 22 en 23 maart vrijwel uitverkocht zijn, heeft producent MediaLane besloten om op 15 maart een extra show van het meezing concert te organiseren. ‘De shows op 16 en 23 maart zijn volledig uitverkocht en voor 22 maart zijn slechts enkele kaarten verkrijgbaar,’ zo laat de producent vandaag weten. ‘Omdat de vraag zo groot is, kunnen wij met trots melden dat er een vierde concert komt. Op 15 maart vindt dus het eerste concert plaats van Holland Zingt Hazes 2019; de grootste editie van deze succesformule ooit.’

Holland Zingt Hazes vindt in 2019 voor de zevende keer plaats. Het is volgend jaar vijftien jaar geleden dat André Hazes overleed. Zijn zoon André zal tijdens deze serie concerten een speciale ode aan zijn vader brengen in de vorm van een duet met diens hologram. Een uniek moment in de Nederlandse muziekgeschiedenis. Nooit eerder werd een duet op deze manier in een concert gepresenteerd.

Naast André maken Jeroen van der Boom, Roxeanne Hazes, Xander de Buisonjé, Peter Beense, Jamai, Samantha Steenwijk en Danny de Munk hun opwachting in de Ziggo Dome.

Holland Zingt Hazes blijft trouw aan de inmiddels bekende formule, maar blijft ook dit jaar verrassen met een nieuw en spectaculair decor. Alle grote Hazes hits worden gezongen door topartiesten waarbij het publiek luidkeels mee mag zingen in de grootste kroeg van Nederland. Kortom, Holland Zingt Hazes blijft garant staan voor een oergezellig muzikaal feestje op megaformaat met vrienden of familie.

Praktische informatie

Tickets voor Holland Zingt Hazes op 15 en 22 maart 2019 zijn verkrijgbaar via www.hollandzingthazes.nl. De concerten op 16 en 23 maart zijn reeds uitverkocht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.