Vielfalt van Jakop Ahlbom Company live vanuit theater bellevue op zaterdag 19 december

Vielfalt van Jakop Ahlbom Company live vanuit theater bellevue op zaterdag 19 december

Op 23 december om 20.15 zouden we dit jaar de laatste keer Vielfalt spelen in Theater De Meervaart. Helaas zijn veel theaters gesloten vanwege de lockdown. Daarom hebben voor onze livestream moeten uitwijken naar Theater Bellevue. Omdat er al veel kaarten zijn verkocht zenden we deze voorstelling nu twee keer uit. Op 19 december EN op 23 december om 20.15 uur (zoals oorspronkelijk het plan was).

We hebben tijdens de tournee geprobeerd om Vielfalt voor zo veel mogelijk mensen te spelen. We speelden in bijna alle theaters twee keer op een avond, maar natuurlijk hebben we daarmee slechts een fractie van de ‘normale’ bezoekers kunnen bedienen.

Daarom zenden we Vielfalt twee keer uit. Voor maar €5,00 kun je de live stream bekijken in HD kwaliteit op 19 december en nog een keer op 23 december. We schakelen live uit Theater Bellevue naar jouw huiskamer. Hiermee hopen we toch nog iedereen die de voorstelling gemist heeft tegemoet te kunnen komen. En zo 2020 in stijl af te sluiten met de hoognodige verrassingen, surrealisme en onverwachte wendingen. Daar hadden we nog niet genoeg van gehad in dit jaar.

HOE WERKT HET?

  • Koop via onderstaande knop de stream van Vielfalt.
  • Je krijgt meteen een bevestiging via de mail.
  • Op de dag zelf, op 19 december om 10.00 uur in de ochtend, ontvang je de informatie waarmee je de live stream die avond kunt bekijken. Deze info ontvang je nog een keer op 23 december. Zo kun je twee keer kijken als je wilt.
  • Vanaf 20.00 uur is de digitale ‘inloop’. Om 20.15 uur begint de voorstelling.

Koop de live stream van Vielfalt

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.