Verslag van de High School Dance in Theater de Kunstlinie bij de Musical Grease

Verslag van de High School Dance in Theater de Kunstlinie bij de Musical Grease

Op woensdag 4 oktober was het een feestelijke avond in Theater de Kunstlinie, het theater rolde namelijk de rode loper uit voor een High School Dance, waarbij alle gasten werden ontvangen met een verfrissend welkomstdrankje. In de foyer stond een fotowall klaar, waar het publiek de kans kreeg om promfoto’s te maken, waardoor de avond meteen begon met een leuke sfeer.

Na het genieten van het welkomstdrankje gingen de deuren van de theaterzaal open, en was het tijd voor de musical “Grease.” Het was duidelijk merkbaar dat de cast, ondanks vele eerdere voorstellingen, nog steeds met enorm veel plezier en enthousiasme deze vrolijke productie neerzette. De energie op het podium straalde af op het publiek.

Na afloop van de musical was het feest nog lang niet voorbij; sterker nog, het begon pas echt. De High School Dance bracht de gasten samen op de dansvloer, waar de band “Road-Trip” voor de feestelijke muziek zorgde. De cast van “Grease” opende de dansvloer met een openingsdans, waardoor de sfeer naar een hoogtepunt steeg. De dansvloer bleef de hele avond levendig en bruisend. Kortom, de High School Dance in Theater de Kunstlinie was een onvergetelijke avond vol muziek, dans, plezier

De musical Grease is alleen deze maand nog te zien. kijk op greasemusical.nl voor de laste kaarten.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.