Verlang jij net zo naar het theater als wij? Word dan 𝗱𝗲 𝗮𝗹𝗹𝗲𝗿-𝗮𝗹𝗹𝗲𝗿𝗲𝗲𝗿𝘀𝘁𝗲 𝘁𝗵𝗲𝗮𝘁𝗲𝗿𝗯𝗲𝘇𝗼𝗲𝗸𝗲𝗿 𝘃𝗮𝗻 𝗡𝗲𝗱𝗲𝗿𝗹𝗮𝗻𝗱!

Verlang jij net zo naar het theater als wij? Word dan 𝗱𝗲 𝗮𝗹𝗹𝗲𝗿-𝗮𝗹𝗹𝗲𝗿𝗲𝗲𝗿𝘀𝘁𝗲 𝘁𝗵𝗲𝗮𝘁𝗲𝗿𝗯𝗲𝘇𝗼𝗲𝗸𝗲𝗿 𝘃𝗮𝗻 𝗡𝗲𝗱𝗲𝗿𝗹𝗮𝗻𝗱!

Via de veilingsite Allerallereerste.nl geeft het Amsterdamse TapasTheater jou de kans om de aller-allereerste theaterbezoeker van Nederland te worden. Bied mee op die felbegeerde plek.

Jij geniet samen met een +1 van 1,5 uur theater en ziet drie verschillende voorstellingen van 20 minuten (in verschillende genres zoals cabaret, toneel en musical). Onder meer Lone van Roosendaal, Renée van Wegberg, Marcel Visscher en Renée de Gruijl speelden het afgelopen jaar hun voorstellingen in TapasTheater. De artiesten kunnen niet wachten op jou te verrassen, te inspireren, te laten lachen en te ontroeren. Hier wil je, zeker na al die maanden thuis zitten, bij zijn!

TapasTheater opent direct zodra de maatregelen het toe laten want door het kleinschalige, flexibele theaterconcept kan TapasTheater óók voor minder dan 30 gasten open. En hoe tof is het om de aller-allereerste theaterbezoeker van Nederland te zijn en daarmee een sector te steunen die het deze crisis zwaar getroffen heeft. Wij kijken zó uit naar jouw komst!

Naar de veiling: https://allerallereerste.nl/specials/tapas-theater_132
Meer weten over TapasTheater: www.tapastheater.nl

Facebook/Instagram: @TapasTheater

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.