Vandaag was het zo ver!!, De Miezemeisjes zingen wijsjes

Vandaag was het zo ver!!, De Miezemeisjes zingen wijsjes

Vandaag was het zo ver!!
 
 
Een jaar geleden kregen Lotte Vugts en Cathalijne de Sonnaville het idee om een voorstelling te gaan maken. 
 
Een voorstelling vol hoop; waar het licht schijnt, met kleine geluksmomentjes en humor, hier en daar een tikkeltje verdriet en dan weer verwondering over hoe prachtig en eng de wereld kan zijn. Ze wilden zingen, vertellen.
 
Na verscheidene mental breakdowns, slapeloze nachten, een crowdfundingsactie, 58 donateurs, 15 verschillende scripts, honderden koppen thee, stapels boeken, heerlijke gesprekken aan de keukentafel, fotoshoots in Zeeland, treinreizen tussen Amsterdam-Rotterdam, skype-afspraken, repetities, paniekaanvallen, huilbuien en schaterlachen, vond vanavond     een theatraal concert plaats in het Polanentheater in Amsterdam.
Mede dankzij de fantastische regisseuse Mo Marcus en pianist Lucas de Bruin was het een hele mooie avond.
 
Het publiek, met veel familie en collega’s uit het vak, werden persoonlijk welkom geheten in het intieme theater in Amsterdam.
 
Slechts begeleid door een piano en on stage veel boeken en kerstlampjes, pakken de dames ons in met mooie liedjes en prachtige verhaaltjes over een egel die graag post krijgt en over de verjaardag van het bos… De Miezemeisjes raken je en zorgen dat je met een fijn gevoel naar huis gaat!
 
 
Cathalijne is op dit moment te zien in Soldaat van Oranje en Lotte zien we komend seizoen als Kleine Eefje in Urinetown! 
 
 
Foto : Eke Salome
 
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.