VANAVOND EERSTE VOORSTELLING JESUS CHRIST SUPERSTAR

VANAVOND EERSTE VOORSTELLING JESUS CHRIST SUPERSTAR

Vandaag, woensdag 14 december 2016, vindt in een uitverkochte Heineken Music Hall in Amsterdam de eerste voorstelling plaats van de rockopera Jesus Christ Superstar, met in de hoofdrol de legendarische Ted Neeley. De tournee van Jesus Christ Superstar is tot en met 5 februari 2017 te zien in Amsterdam, Den Haag, Antwerpen, Groningen en opnieuw in Amsterdam.

Hoofdrolspeler Ted Neeley heeft er ontzettend veel zin in. “Toen we vorig jaar voor het eerst met Jesus Christ Superstar naar Nederland kwamen, wisten niet wat ons te wachten stond. Maar de reacties waren overdonderend en hartverwarmend. De hele cast van Jesus Christ Superstar staat weer te popelen om vanavond te beginnen. Dat we onze tournee door Nederland en België mogen starten in een rocktempel, de Heineken Music Hall, waar rocksterren als Van Morrison, de Simple Minds en Joe Cocker ons zijn voorgegaan, vinden we heel bijzonder!”

De wereldberoemde rockopera van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice vertelt het verhaal over de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van Judas. Jesus Christ Superstar is een aangrijpend, maar nog steeds eigentijds verhaal, met geweldige songs als ‘Superstar’, ‘I Don’t Know How To Love Him’, en het fenomenale ‘Gethsemane’. Deze grootschalige Engelstalige productie van Jesus Chris Superstar wordt geregisseerd door Massimo Piparo en is geïnspireerd op de verfilming van Jesus Christ Superstar uit 1973, waarin Ted Neeley schitterde in de titelrol. Ted Neeley wordt ondersteund door dertig castleden en een live orkest.

Jesus Christ Superstar is tot en met zaterdag 17 december 2016 te zien in de Heineken Music Hall in Amsterdam, 20 december 2016 t/m 8 januari 2017 in het World Forum Theater in Den Haag, 11 t/m 15 januari 2017 in de Stadsschouwburg Antwerpen, 18 t/m 29 januari 2017 in MartiniPlaza in Groningen en 31 januari t/m 5 februari 2017 in het RAI Theater in Amsterdam. Kaarten voor de nog niet uitverkochte voorstellingen van Jesus Christ Superstar zijn te bestellen via www.jesuschristmusical.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.