Vanaf oktober 2015 is de Familiemusical Suske en Wiske te zien in de Nederlandse en Belgische Theaters!

Vanaf oktober 2015 is de Familiemusical Suske en Wiske te zien in de Nederlandse en Belgische Theaters!

Suske & Wiske vieren dit seizoen hun 70ste verjaardag. Ter ere van dit feestelijke jaar brengt Van Hoorne Entertainment, in samenwerking met Music Hall, de familiemusical ‘De Circusbaron’ naar het theater. Vrolijke liedjes, de typische ‘Suske & Wiske’-humor en een spannend verhaal garanderen een onvergetelijke voorstelling voor het hele gezin.

‘Suske & Wiske en De Circusbaron’ verscheen in 1954 en groeide uit tot een van de meest geliefde titels in de stripreeks van Willy Vandersteen. Het verhaal bevat dan ook enkele onvergetelijke taferelen: tante Sidonia als levende maanraket, de levensgevaarlijke trapezekunsten van Suske en Wiske, de bloeddorstige tijger Radja die zijn tanden wil zetten in clown Lambik…

Met deze voorstelling spreekt Van Hoorne Entertainment een nieuwe doelgroep aan. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar maar zeker ook aansprekend voor oudere kinderen en natuurlijk de grote groep volwassen fans die het duo nog altijd heeft. ‘Suske & Wiske en de Circusbaron’ heeft alles in zich om dé familiemusical van het volgend seizoen te zijn: een spannend verhaal, humor, spectaculaire acts en fijne muziek die je niet meer uit je hoofd krijgt!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.