VAN JE FAMILIE MOET JE HET HEBBEN Exclusief op 16 december in Pathé bioscopen door heel Nederland

VAN JE FAMILIE MOET JE HET HEBBEN Exclusief op 16 december in Pathé bioscopen door heel Nederland

Na de succesvolle theatertournee van Van Je Familie Moet Je Het Hebben (van september tot december 2016) brengt filmdistributeur Gusto Entertainment in samenwerking met Het Huis Van Asporaat op 16 december de registratie van dit hilarische theaterstuk van Jandino Asporaat naar de bioscoop. Op 16 december is de film eenmalig in maar liefst 31 Pathé bioscopen te zien. Jandino’s meest besproken personage Judeska schittert op haar geheel eigen wijze in de hoofdrol. Ze belandt weer in de meest bizarre situaties en maakt de problemen in het hotel van haar zus nog erger dan ze al waren. Want ja, van je familie moet je het hebben.

“Het spelen van deze theatershow was een volksfeest!”  laat Jandino Asporaat weten. “Het is zo dankbaar een volle zaal zo hard te horen lachen wanneer Judeska de boel op stelten zet. Ik ben super trots dat deze theatershow nu uitgezonden wordt in de bioscoop. Iedereen die de show nog niet heeft gezien, maar ook iedereen die zin heeft om nog een keer te lachen, krijgt de kans om plezier met elkaar te maken.”

OVER DE VOORSTELLING
Wanneer Judeska erachter komt dat het hotel van haar zus in zwaar weer verkeert en ze het dreigt te verliezen, moet er iemand in de familie opstaan om haar te hulp te schieten. Judeska heeft maar één doel: het beschermen van haar familie, goedschiks of kwaadschiks. En wie anders dan de onbeskoft grappige Judeska is daar voor hulp, hoewel ze eerder de problemen nog erger maakt dan ze al waren!

Van Je Familie Moet Je Het Hebben is geproduceerd door Het Huis Van Asporaat Producties, onder regie van Jandino Asporaat, Kenneth Asporaat en Coregisseur Marielle van de Griendt. Naar het scenario van Jandino Asporaat, Kenneth Asporaat en Jildau Hartzema. Cast; Jandino Asporaat, Alpha Oumar Barry, Belinda van der Stoep, Tjon Rockon, Jolijn Henneman en Nienke Eijkens.  

OVER GUSTO ENTERTAINMENT
Gusto entertainment brengt sinds 2017 de meest bijzondere en mooie films naar de Nederlandse bioscopen. Voornamelijk films van opkomend Nederlands talent, maar ook de betere Europese en Amerikaanse cinema komt aan bod. Door al tijdens productie betrokken te zijn weet Gusto entertainment al in een vroeg stadium het juiste publiek te bereiken.

OVER HET HUIS VAN ASPORAAT
Het Huis van Asporaat is producent van aansprekende online formats, televisieprogramma’s, theaterconcepten en verzorgt daarnaast het management van artiesten. Programma’s vinden hun weg naar zowel theaters in binnen- en buitenland, als commerciële televisiezenders. Oprichters en mede-eigenaren van Het Huis van Asporaat zijn de gebroeders Jandino en Kenneth Asporaat.

https://www.pathe.nl/film/25024/judeska-van-je-familie-moet-je-het-hebben

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.