Van Hoorne Entertainment theaterproducties maken kans op de Musical Award Eventim Publieksprijs Beste Familiemusical

Van Hoorne Entertainment theaterproducties maken kans op de Musical Award Eventim Publieksprijs Beste Familiemusical

Na het grote succes in 2022, is de prijs voor Beste Familiemusical ook dit jaar weer terug op het Musical Award Gala. Van Hoorne Entertainment, theaterproducent uit Molenaarsgraaf, maakt in deze categorie kans op deze prijs met maar liefst twee producties, namelijk Assepoester De Musical en Kikker is verliefd De Musical. Wie de Eventim Publieksprijs Beste Familiemusical wint, wordt bepaald door de stemmen van het publiek.

Het stemmen op de publieksprijs gebeurt in twee stemrondes. De eerste stemronde loopt tot 25 april 2023 en op basis van het aantal stemmen zullen de drie musicals met de meeste stemmen doorgaan naar de finale. Op deze drie musicals kan opnieuw gestemd worden tijdens het Musical Award Gala, dat live uitgezonden zal worden op 15 mei 2023. Deze avond zal ook de winnaar bekend worden gemaakt

De publieksprijs voor Beste Familiemusical biedt theaterproducenten die zich richten op familie-entertainment een podium op het event waar jaarlijks de belangrijkste prijzen op musicalgebied worden uitgereikt. Vorig jaar werd de prijs voor het eerst toegevoegd aan het evenement, en won Van Hoorne Entertainment de award met Belle en het Beest De Musical. Dit bevestigde de jarenlange populariteit van de sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne Entertainment. Jaarlijks komen hier meer dan 125.000 bezoekers naar toe. Zij hopen ook daarom ook dat het publiek betoverd is door Assepoester De Musical en massaal gaat stemmen.

Stemmen op de genomineerde familiemusicals van Van Hoorne Entertainment is mogelijk via
www.vanhoorne.com/musicalawards. Beide voorstellingen zijn nog tot en met juni te zien in de Nederlandse theaters.

Foto: Wim Lanser

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.