Van  Hoorne Entertainment en Nickelodeon presenteren Dora Live! Dora’s Piratenavontuur

Van Hoorne Entertainment en Nickelodeon presenteren Dora Live! Dora’s Piratenavontuur

Na het grote succes van ‘Dora Live! De Stad met het Verloren Speelgoed’ komen Nick Jr. heldin Dora en haar vriendjes, vanaf april 2015, opnieuw naar het theater voor een spannend avontuur voor het hele gezin. En wat voor één! Hijs de zeilen voor een heus piratenavontuur!

De Nick Jr. kinderserie Dora is wereldwijd en ook in Nederland en België heel erg populair.

Dora, Diego en hun beste vriend Boots, maar ook Rugzak, Kaart en haar andere vriendjes moeten de piratenbiggetjes zien bij te houden. Maar de route is nog niet zo gemakkelijk. Zo moeten ze langs de dansende berg, de zotte zingende brug en nog veel meer spannende, vrolijke en grappige hindernissen. Dora en haar vriendjes roepen de jonge bezoekers dan ook op om een handje te helpen. Maar pas op voor Zwieber!

‘Dora Live! Dora’s Piratenavontuur’ zit vol met zang, dans en interactie en stimuleert de kinderen om mee te helpen, denken, zingen en dansen. De musical speelde eerder al met groot succes in onder andere Australië, Qatar, de Verenigde Arabische Emiraten, Rusland, Singapure, Bahrain, Koeweit, India, Spanje en de gehele productie wordt eind februari verscheept vanuit Libanon naar Nederland.

Dora Live! Dora’s Piratenavontuur is een productie van Van Hoorne Entertainment en is te zien in het theater van 13 april t/m 6 juni 2015 in Nederland en België.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.