Van Hoorne Entertainment: De leukste Familieuitjes in de kerstvakantie!.

Van Hoorne Entertainment: De leukste Familieuitjes in de kerstvakantie!.

De kerstvakantie komt er weer aan, en dit betekent dat het weer tijd is voor een heerlijk dagje uit! Van Hoorne Entertainment staat deze kerstvakantie weer met drie hele vrolijke familievoorstellingen in het theater: Sneeuwwitje De Musical, Woezel & Pip ‘Overal vriendjes!’ en Brandweerman Sam Live! Deze laatste voorstelling gaat op 27 december 2014 in Spijkenisse in première! Lees hieronder meer over al dit leuks.

Sneeuwwitje De Musical

De sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne Entertainment zijn inmiddels razend populair en ook dit jaar: Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wat is de leukste familiemusical van het land? Dat is natuurlijk de hilarische familievoorstelling Sneeuwwitje De Musical. De cast staat ook dit jaar weer garant voor ruim vijf kwartier plezier voor de hele familie. Maud Mulder speelt de mooie prinses Sneeuwwitje, en de rol van de stoere jager wordt vertolkt door Geert Hoes. Uiteraard zorgen onder meer Sandra Dijkstra en Michael van Hoorne (die o.a. te zien was als Titus in Doornroosje en Govert in Assepoester), voor een aantal hilarische, kluchtachtige scènes. Kom heerlijk lachen met de kerstdagen en beleef het sprookje van Sneeuwwitje mee.

Meer informatie, kaarten en de complete speellijst:

https://www.vanhoornejunior.nl/sneeuwwitje

Brandweerman Sam Live!

Dit seizoen komt Brandweerman Sam, bekend van TV, naar het theater met de vlammende familievoorstelling ‘Piekepolder op Stelten’. Samen met Commandant Staal, de altijd ondeugende Norbert en vele anderen verzorgt de held van de buurt een muzikale show voor het hele gezin. Ook wordt iedereen uitgenodigd om als brandweerman verkleed te komen, en komt Brandweerman Sam na iedere voorstelling naar de foyer voor een uitgebreide Meet & Greet! Beleef dit spannende avontuur mee met Brandweerman Sam!

Kijk voor meer informatie, kaarten en de complete speellijst op:

https://www.vanhoornejunior.nl/brandweerman-sam/brandweerman-sam

Woezel & Pip ‘Overal vriendjes!’

In de spiksplinternieuwe voorstelling ‘Overal vriendjes!’ maken Woezel, Pip en al hun vriendjes een reis door alle seizoenen, en beleven ze allerlei vrolijke, maar ook spannende avonturen in de Tovertuin. Al zingend, spelend en lerend vinden Woezel & Pip meer vriendjes die allemaal in hun grote Vriendenboek schrijven! Maar waar is dat mooie Vriendenboek eigenlijk? Na afloop kan iedereen met de enorme knuffels Woezel & Pip op de foto in de foyer.

Overal vriendjes! Hele theaters vol! Kijk hier voor de speellijst en het bestellen van kaarten:

https://www.vanhoornejunior.nl/woezel-en-pip 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.