Van Disney’s ‘High School Musical’ naar ‘The Wiz’!

Van Disney’s ‘High School Musical’ naar ‘The Wiz’!

Kaarten nu verkrijgbaar via www.bruineberg.nl

Op 2 en 3 juni a.s. presenteert Daphne Bruineberg Productions Disney’s ‘High School Musical’ in Theater de Speeldoos Baarn. De cast, bestaande uit 18 spelers van 16 t/m 45 jaar, heeft acht maanden gewerkt onder begeleiding van een professioneel artistiek team. Een live band zal de cast muzikaal begeleiden tijdens deze voorstelling.

High School Musical’ is een verhaal over anders durven zijn en je dromen na te durven streven. East High School is in rep en roer als Troy, de aanvoerder van het basketbalteam, samen met de verlegen studiebol Gabriella besluit, om in de schoolmusical te willen gaan spelen. De vaste groepjes Atleten, Brainiacs en Tonelo’s maken allerlei plannen om het paar uit elkaar te houden. Zal het Troy en Gabriella lukken om hun dromen waar te kunnen maken?

Met nog een maand te gaan wordt nu al uitgekeken naar de volgende productie. Daphne Bruineberg: ‘The Wiz is een uitgelezen kans om de enthousiaste groep verder uit te bereiden. Voor de hoofdrollen zijn we op zoek naar sterke zangers van 25 tot 70 jaar!’ Daarnaast blijkt dat het altijd lastig is om jongens en mannen met zang, dans- en spelervaring te vinden.

De audities voor The Wiz vinden plaats op 14 juni én 24 juni. De voorstellingen zullen plaatsvinden in juni volgend jaar in Theater de Speeldoos. De repetities starten op 6 september, elke woensdag van 19.00 tot 22.00 uur. Aanmelden voor de audities kan door je theater-CV te sturen naar productions@bruineberg.nl.

Kaarten voor High School Musical zijn voor slechts € 15,00 per stuk te verkrijgen via www.bruineberg.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.