Vajèn eerste gastdocent MusicalCamp 2017.

Vajèn eerste gastdocent MusicalCamp 2017.

Vajèn van den Bosch is de eerste gastdocent van MusicalCamp 2017. Vajèn maakt dit zelf in een filmpje bekend. Afgelopen seizoen was Vajèn al onverwacht te gast op het musicalzomerkamp van Ramaekers Entertainment. Destijds kwam ze enkel de jongste groep een workshop geven.

Komende editie zal Vajèn tijd hebben voor alle deelnemers. Elke kampweek komt ze een dag langs waarin ze in collegevorm met de studenten gaat zitten. Tijdens haar college gaat het over de musicalwereld. Waar liep ze zelf tegenaan? Wat zijn de hindernissen in het vak en hoe ga je om met de spanningen? Leerlingen krijgen uitgebreid de kans om in gesprek te gaan.

Vajèn is een bijzondere musicalartiest. Op jonge leeftijd speelde ze al tal van rollen in grote musicals waarna ze ook volwassen rollen op zich nam. Het grote publiek kent Vajèn van o.a. Spangas, Goede tijden, Slechte tijden en Nieuwe tijden. Ook sprak ze de stem van de hoofdpersoon van de nieuwe Disney bioscoopfilm ‘Vaiana’ in.

‘Het is een enorme kans voor de deelnemers om met Vajèn in gesprek te kunnen’ vertelt Marc Ramaekers, oprichter van MusicalCamp. ‘Vajèn heeft haar eigen unieke route gevolgd om carrière te maken. Voor al onze deelnemers die de stap willen maken naar professioneel theatermaken, is dit de uitgelezen kans om hier alles over te leren en zo hun eigen koers te bepalen. We zijn er enorm trots op Vajèn dit seizoen bij ons team te mogen voegen’.

Bekijk het YouTube filmpje

 

Meer weten over kamp? Kijk op www.musicalcamp.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.