Urban dansvoorstelling Zafer in première

Urban dansvoorstelling Zafer in première

FOTO:©Sibe Kokke

Xclusiv Company presenteert Zafer: een krachtige urban dansvoorstelling over trots zijn op je roots en openstaan voor andere culturen. Donderdag 16 november is de première in Theater Zuidplein, daarna toert Zafer door heel Nederland.

Zafer neemt je mee op reis! Van de bruisende bazaar in Istanbul naar de kleurrijke markten in Afrika en de levendige straatcultuur in het Westen. Met een spectaculaire combinatie van (urban) dans, muziek, videokunst en spoken word wordt een brug geslagen tussen diverse culturen. Zafer laat zien dat verschillen geen bedreiging, maar juist een verrijking zijn.

Je ontmoet Ahmet, Elena, Kofi en nog meer bijzondere karakters, wiens levens onverwacht met elkaar verweven raken. Door hun gewoontes en tradities met elkaar te delen, ontdekken ze een diepe verbondenheid met elkaar.

Zafer betekent ‘zege’ of ‘overwinning’ in het Turks. Voor ons is het een overwinning wanneer je trots bent op je eigen cultuur, maar ook openstaat voor die van een ander!
Kijk voor meer informatie op www.xccc.nl/zafer of Instagram @xclusivcompany.

Share

One thought on “Urban dansvoorstelling Zafer in première

  1. Zojuist gezien in het Zaantheater. Een prachtige originele voorstelling waarin verbinding centraal staat. Een aanrader voor iedereen die diversiteit een warm hart toedraagt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.