UNSEXED: sex, drugs & rock ‘n roll van de indoorspeeltuin

Van 12 oktober 2018 t/m 13 april 2019 speelt cabaretduo OLDENHERMANNS UNSEXED: een pijnlijk herkenbaar, confronterend, troostend en (bijna altijd) sexy pleidooi voor het grootse en meeslepende bestaan van alledag.

UNSEXED

In een onnavolgbare reeks van scherpe, geestige, harde en ontroerende scènes rennen Lize van Olden (34) en Anna Hermanns (36) van zandbak naar darkroom en van hockeyveld naar nachtclub. Op stiletto’s, op de bakfiets, als vrouw, als man of kruipend over straat. Maar altijd in stijl. Vanaf de rand van de zandbak overzien zij hun leven en gaan ze  op zoek naar de nooduitgang van de dagelijkse sleur. Ze doen een krampachtige poging om de façade van een mooi en gelukkig leven in stand te houden. Maar helaas, ook zij moeten geloven aan de vuige, ongemanierde, overspannen en eerlijke kant die achter de zandbakrand schuil gaat. De naakte waarheid, maar dan wel in een designerjurkje.

 

OLDENHERMANNS

OLDENHERMANNS won als OLDENOSBORN in 2014 het Cameretten Festival. Lize van Olden en Anna Hermanns hebben door hun beeldende, absurde, fysieke spel een geheel eigen stijl ontwikkeld. Het duo leerde elkaar kennen tijdens de acteursopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Lize en Anna vonden elkaar in dezelfde nuchtere blik, en fascinatie voor de soms absurde wereld om hen heen. Ze maakten voorstellingen voor de Winterparade (COACH) en het Edinburgh Fringe festival (SCALA). Altijd met pijnlijk herkenbare situaties, gestoorde sketches, absurde personages en wendingen. UNSEXED is na ‘#Life’ hun tweede voorstelling. “Even grappig als schrijnend. Een heel eigen en veelbelovend nieuw damesduo.” – uit het juryrapport Cameretten 2014

 

De voorstelling UNSEXED is van 28 september 2018 t/m 13 april 2019 te zien in de theaters. Op 18 januari gaat de voorstelling in première in Theater Walhalla in Rotterdam. Bekijk hier de speellijst.

FOTO: ©Karel Sanders

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.