Unieke samenwerking ArtEZ internationale masterstudenten en verteller Eric Borrias

Unieke samenwerking ArtEZ internationale masterstudenten en verteller Eric Borrias

ZWOLLE – ArtEZ Conservatorium en Festival Tussenland gaan een unieke samenwerking aan met het Brunchvertelconcert De rattenvanger van Hamelen, op zondag 28 mei op het buitenpodium in het Ter Pelkwijkpark te Zwolle. Een concertvertelling, gecombineerd met een heerlijke brunch. Het brunchvertelconcert is gratis toegankelijk, en is geschikt voor publiek van 4 tot 104 jaar oud. Het publiek kan er desgewenst een heerlijk gevulde brunchmand bij bestellen.

Gelauwerd verhalenverteller Eric Borrias bewerkte vele bekende verhalen tot verteltheater. Hij bundelt speciaal voor Festival Tussenland zijn krachten met twintig internationale masterstudenten die op ArtEZ Conservatorium werken aan hun performing identity door muziek te verbinden met wat voor hen belangrijk is. 

Brunchmand
De brunchmand die het publiek bij het vertelconcert kan afhalen, dient vooraf te worden gereserveerd. Het is een heerlijke mand vol luxe broodjes, sap, beleg, koffie en thee. Je bestelt per persoon, voor de prijs van 15 euro via:  zwolleunlimited.nl/artiest/brunchvertelconcert

Het verhaal
De rattenplaag in het stadje Hamelen drijft de inwoners tot wanhoop. Maar dan komt de rattenvanger, een fluitist, die de oplossing heeft. Het stadsbestuur zegt toe hem rijkelijk te belonen. Maar houden ze zich daar ook aan? Welke prijs staat er op het niet houden van hun belofte?

Wanneer: Zondag 28 mei om 11.00 uur
Zonder brunch? Gratis toegang, reserveren niet nodig
Met brunch? Reserveer dan hier: zwolleunlimited.nl/artiest/brunchvertelconcert
Locatie: Ter Pelkwijkpark Zwolle, op het festivalterrein van Festival Tussenland

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.