Unieke musicalkampen door samenwerking Simbo jeugdvakanties en Telekids Musicalschool

Unieke musicalkampen door samenwerking Simbo jeugdvakanties en Telekids Musicalschool

Simbo jeugdvakanties en Telekids Musicalschool slaan de handen ineen en organiseren deze zomervakantie unieke musicalkampen voor kinderen van 7 t/m 13 jaar. De belangstelling voor musical en musicallessen is de afgelopen jaren stevig toegenomen. Ook onder kinderen is musical erg populair. Met de organisatie van musicalkampen voor kinderen spelen Simbo jeugdvakanties en de Telekids Musicalschool hier op in. Tijdens deze kampen werken de kinderen onder leiding van ervaren docenten aan een musicalvoorstelling en nemen ze deel aan leerzame en inspirerende workshops in zang, dans en acteren.

De vakanties vinden plaats in de periode van 10 juli t/m 4 september en zijn zowel geschikt voor kinderen met én zonder musicalervaring. Deelnemers hebben hierbij de keuze uit een 4- of 7-daags musicalkamp. Simbo en Telekids Musicalschool willen door middel van dit kamp zoveel mogelijk kinderen kennis laten maken met het musicalvak. Docenten van de Telekids Musicalschool geven de kinderen kwalitatief hoogwaardige workshops in zang, dans en acteren. In deze workshops staan plezier en persoonlijke ontwikkeling voorop. De kinderen en docenten werken toe naar een eindvoorstelling, die aan ouders en andere familieleden vertoond wordt. Zij kunnen op die manier zien waar de kinderen tijdens de vakantie samen aan hebben gewerkt.

Door de locatie op een viersterrencamping in Zeewolde direct aan de randmeren wordt de vakantiesfeer versterkt. De enthousiaste begeleiding zorgt verder voor een uitdagend programma naast de musicalworkshops. Hierdoor ontstaat de unieke combinatie van een leerzaam en bruisend musicalprogramma met een vakantie vol leuke activiteiten.

Ga voor meer informatie naar telekidsmusicalkamp.nl

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.