Uniek en intiem optreden van Trijntje Oosterhuis tijdens 3e editie van “A First Class Evening”

Uniek en intiem optreden van Trijntje Oosterhuis tijdens 3e editie van “A First Class Evening”

Op zaterdagavond 15 augustus presenteert Grand Café Restaurant 1e Klas, in het Amsterdamse Centraal Station, de alweer derde editie van het muzikale diner spektakel “A First Class Evening”. Slechts vijftig bezoekers genieten deze avond van een luxe vier gangen diner met ditmaal een exclusief live optreden van Trijntje Oosterhuis. De intieme setting van de voormalige 1e klas wachtkamers vormt het decor van een speciaal samengesteld programma met aandacht voor de mooiste en grootste hoogtepunten uit de omvangrijke carrière van Trijntje Oosterhuis. Het is de kans voor iedere muziekliefhebber en fan om een live optreden van ’s-lands beste zangeres van zo dichtbij mee te maken. De kaartverkoop voor deze unieke muzikale belevenis start 5 augustus 2020 om 10:00 uur via www.ticketpoint.nl.

Over Trijntje Oosterhuis
Het is 1994 wanneer in het Amsterdamse clubcircuit een toen nog onbekend bandje furore maakt. Een broer en zus, en een handvol bevriende muzikanten maken en spelen aanstekelijke popliedjes. Het is de begintijd van Total Touch, maar daarmee ook de start van de indrukwekkende carrière van Trijntje Oosterhuis. Haar echte doorbraak komt nadat Trijntje de Amsterdam ArenA opent met de hymne De Zee en heel Nederland verrast met haar vocale kwaliteiten. Niet veel later wordt de tweede single van Total Touch, Somebody Else’s Lover, een grote hit. Het eerste album wordt één van de meeste succesvolle debuutalbums uit de Nederlandse popgeschiedenis. Trijntje ontpopt zich in die jaren tot één van de meest veelzijdige artiesten van Nederland. Ze zingt net zo makkelijk een popnummer met Total Touch, als een Nederlandstalig duet met Marco Borsato, soulnummers van Stevie Wonder, maar ook jazzstandards. Samen met het Metropole Orkest nam zij twee albums op met het repertoire van meester componist Burt Bacharach en trad zelfs samen met hem op tijdens het North Sea Jazz festival. In 2019 viert Trijntje haar vijfentwintig jarig artiestenjubileum met een uitverkocht jubileumconcert in Ziggo Dome, een clubtour en een nieuw, Nederlandstalige, album geproduceerd door Jett Rebel.
Over Grand Café Restaurant 1e Klas
Architect Pierre Cuypers ontwierp tot in detail het Amsterdamse Centraal Station dat in 1889 werd geopend. De 1e klas wachtkamers zijn thans getransformeerd tot een stijlvol restaurant en een luxueuze uitgaansgelegenheid dat door haar bijzondere ligging geen gelijke kent.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.