Understudy of Alternate

Understudy of Alternate

Tekst en foto’s: Stephan Markus

De excentrieke Addams Family is springlevend! De gepassioneerde Gomez (Johnny Kraaijkamp) en zijn geliefde, de bloedstollend mooie Morticia (Pia Douwes), hun duistere ‘schatjes’ Wednesday (Marjolein Teepen) en Pugsley (Martijn Vogel), Oom Fester (Tony Neef), Oma (Irene Kuiper) en uiteraard butler Lurch (Raymond Paardekooper) treden uit de duisternis en verruilen hun macabere villa voor een zwarte komedie in het theater. Dochter Wednesday Addams is volwassen geworden en draagt een schokkend geheim met zich mee. Ze is verliefd op Lucas; een gewone jongen die, tot overmaat van ramp, afkomstig is uit een ‘doodnormaal’ Hollands gezin! Wednesday deelt het geheim enkel met haar vader Gomez, die echter nog nooit iets voor zijn geliefde Morticia verborgen heeft gehouden. Als Lucas en zijn ouders uitgenodigd worden voor een kennismakingsdiner, komt de waarheid op tafel te liggen. De volle maan schijnt, de geesten worden wakker en de liefde wordt op alle fronten op de proef gesteld! 

Veel mensen gaan naar een voorstelling voor de bekende namen in de show, of omdat hun favoriete artiest er in mee speelt. Producenten hebben vaak ook bekende namen nodig voor de verkoop van kaarten. Wanneer je dus een kaartje koopt voor ‘The Addams Family’ en je weet dat de bekende naam er niet is … Dan word je vaak blij verrast.

In The Addams Family is Marjolein Teepen de alternate voor de rol van Morticia en speelt zij dus wanneer Pia Douwes vrij is. Haar vaste rol als Wednesday wordt dan gespeeld door Julia Berendse.

The Addams Family is een heerlijke voorstelling en alle karakters kloppen. Mooie kostuums en grime.
Marjolein en Julia spelen de rollen met een flair waar je u tegen zegt en mocht je eerst misschien nog teleurgesteld zijn omdat je favoriet er niet is; ook deze mensen maken zeker de show.
Het is erg leuk om ook eens naar een voorstelling te gaan wanneer de bekende namen niet op zijn. Juist omdat deze vervangers ook 200 % geven!  En uiteindelijk spelen Marjolein en Julia bijna alle shows!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.