Twintig extra voorstellingen Jesus Christ Superstar

Twintig extra voorstellingen Jesus Christ Superstar

Vanwege de aanhoudende vraag naar kaarten heeft hoofdrolspeler Ted Neeley vandaag bekend gemaakt dat er opnieuw zeventien extra voorstellingen van Jesus Christ Superstar zijn bijgeboekt. Naast de drie voorstellingen die al vorige week werden aangekondigd zijn er nu twintig extra voorstellingen aan het speelschema toegevoegd.

Ted Neeley: “Wij, de cast, creatives en de producent van Jesus Christ Superstar zijn echt overdonderd door de hartverwarmende reacties die we vanuit Nederland en België ontvangen. Het is heel bijzonder om, meer dan veertig jaar na de première van de film, te merken dat zo veel mensen ons live op toneel willen zien. Ik ben heel blij dat we met deze extra voorstellingen meer mensen de mogelijkheid gaan bieden. Ik kan niet wachten op om 14 december a.s. weer voor het eerst weer in Nederland het toneel op te mogen om de titelrol in deze geweldige rockopera te mogen spelen.”

De extra voorstellingen vinden plaats van

11 tot en met 15 januari 2017 Stadsschouwburg Antwerpen (België)

24 tot en met 29 januari 2017 MartiniPlaza Groningen

31 januari tot en met 5 februari 2017 RAI Theater Amsterdam

De kaartverkoop voor deze extra voorstellingen is reeds geopend.

De wereldberoemde rockopera van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice vertelt het verhaal over de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van Judas. Jesus Christ Superstar is een aangrijpend, maar nog steeds eigentijds verhaal, met geweldige songs als ‘Superstar’, ‘I Don’t Know How To Love Him’, en het fenomenale ‘Gethsemane’. Deze grootschalige Engelstalige productie van Jesus Chris Superstar wordt geregisseerd door Massimo Piparo en is geïnspireerd op de verfilming van Jesus Christ Superstar uit 1973, waarin Ted Neeley schitterde in de titelrol. Ted Neeley wordt ondersteund door dertig castleden en een live orkest. Jesus Christ Superstar is vanaf 14 december 2016 tot en met 5 februari 2017 te zien in Amsterdam, Den Haag, Groningen en Antwerpen (België).

Kaarten voor alle voorstellingen van Jesus Christ Superstar zijn te bestellen via www.jesuschristmusical.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.