Tweede extra voorstelling Hij Gelooft in mij

Tweede extra voorstelling Hij Gelooft in mij

Tweede extra voorstelling Hij Gelooft in Mij ingelast op 16 december 2014

Bloed, zweet en nu vooral tranen: Hij Geloof in Mij  stopt definitief op 4 januari 2015.

Over acht (!) weken, stopt Hij Gelooft in Mij definitief. Sinds de bekendmaking van dit einde, is er een overweldigende vraag naar de allerlaatste kaarten op gang gekomen. Daarom is er naast de extra voorstelling op 2 december nog een extra voorstelling ingelast op dinsdag 16 december. Deze show heeft een feestelijk tintje omdat het tevens de 750e voorstelling is.

Jubileumvoorstelling

Feest is het ook op 12 november aanstaande, wanneer Hij Gelooft in Mij haar tweejarig jubileum viert. De voorstelling, met die avond Chantal Janzen en Martijn Fischer in de hoofdrollen, zal worden gespeeld in aanwezigheid van Rachel, Roxeanne en André Hazes Junior.

Feest

Bijna twee jaar geleden, op 11 november 2012, ging Hij Gelooft in Mij feestelijk in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam en bleek een groot succes. De musical werd bekroond met vier Musical Awards en vijf keer vijf sterren van de pers.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.