TV presentator John Williams verplaatst zijn huiskamer naar uitverkocht Rotterdam Ahoy

TV presentator John Williams verplaatst zijn huiskamer naar uitverkocht Rotterdam Ahoy

Ahoy-optreden John Williams binnen enkele uren uitverkocht
 
TV-presentator John Williams treedt zaterdagavond 11 juli a.s. op in een uitverkocht Rotterdam Ahoy. Speciaal voor de fans, online volgers en liefhebbers van zijn succesformule “Johnny’s World” wordt de Rotterdamse poptempel omgebouwd tot “de grootste huiskamer van Nederland”. Bezoekers kunnen plaatsnemen in tientallen mini-huiskamers van waaruit zij genieten van een ruim 3 uur durende “R&B Oldskool Hits” show. Deze huiskamers worden op voldoende afstand van elkaar geplaatst, zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft. John Williams trakteert zijn ‘huiskamervrienden’ komende zaterdagavond op een wervelende muziekshow ondersteund door een live band en diverse optredens van solisten. Alle beschikbare tickets voor deze speciale “Home Ahoy“ editie van het online uitgaansplatform “Johnny’s World” zijn inmiddels uitverkocht.

HOME AHOY editie binnen enkele uren uitverkocht
Sinds afgelopen vrijdag konden fans tickets reserveren voor de Home Ahoy editie van “Johnny’s World” inclusief een overnachting in het Citizen M Hotel. De belangstelling bleek meteen zo groot dat alle beschikbare tickets binnen enkele uren waren uitverkocht.

Over Johnny’s World
De Corona uitbraak betekende eind maart een abrupt einde voor de tot dan toe succesvolle John Williams’ R&B Oldskool Hits theatertournee. Alle geplande theatervoorstellingen werden geannuleerd waardoor de betrokken artiesten plotsklaps zonder werk kwamen te zitten. Dat was voor John Williams aanleiding om nieuwe manieren te onderzoeken om zijn muzikale collega’s te helpen. Hij lanceerde hét online uitgaansplatform
“Johnny’s World” en organiseerde online uitzendingen met live optredens vanuit bijzondere locaties. Ook de opbrengsten van de “Home Ahoy” editie komen geheel ten goede aan de muzikanten en crew van de geannuleerde theatertournee.
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.