TV presentator John Williams lanceert online uitgaansplatform: JOHNNY’S WORLD

TV presentator John Williams lanceert online uitgaansplatform: JOHNNY’S WORLD

John Williams gaat komende zondag 31 mei online stappen tijdens een drie uur durende live show
 
Tot grote teleurstelling van de fans en makers werd afgelopen maart de theatertournee “John Williams presents R&B Oldskool Hits” abrupt afgebroken als gevolg van de Corona uitbraak. Alle geplande theatervoorstellingen werden geannuleerd en de bandleden en artiesten zaten van de één op de andere dag plotsklaps thuis. Het was voor frontman John Williams de aanleiding om naar nieuwe manieren te zoeken om zijn muzikale collega’s te helpen. Het unieke panorama uitzicht van de Skybar 747 in het Corendon Village Hotel Amsterdam vormt aanstaande zondagavond 31 mei het decor voor de lancering van “JOHNNY’S WORLD”, hét online uitgaansplatform voor iedere muziekliefhebber en iedere R&B fan in het bijzonder.

De show wordt komende zondag live uitgezonden via www.tradecast.live. Tegen betaling van slechts € 2,- (ten goede voor de muzikanten) ontvangt de bezoeker een unieke code waarmee hij of zij toegang krijgt tot de uitzending. De hele avond bestaat de mogelijkheid om verzoeknummers aan te vragen of te chatten met de makers. Tijdens een ruim drie uur durende muziekshow staan de mooiste R&B oldskoolhits herinneringen centraal. Speciaal hiervoor brengt John Williams zijn vertrouwde liveband en een aantal bekende vocalisten weer bij elkaar. Het is de kans met elkaar te genieten van live vertolkingen van hitklassiekers van Salt n Pepa, Jodeci, Boyz II men, En Voque, SWV, Blackstreet en vele anderen.

Dance SuiteS in het Corendon Village Hotel
Voor wie de ultieme R&B Oldskool Hits ervaring met elkaar wil beleven bestaat de mogelijkheid om een exclusieve “Dance Suite” te boeken in het Corendon Village Hotel. Boek vandaag nog je eigen “Dance Suite” en ga naar de Instagram van RNB Oldskoolhits Official of de Facebookpagina van Johnwilliamsnl, stuur een DM met je gegevens en je suite wordt geregeld!

Het idee achter Johnny’s World
Afgelopen weken hebben fans en R&B liefhebbers al kennis kunnen maken de zaterdagavondshow “Johnny’s Club”. Hiermee wist John Williams wekelijks enkele tienduizenden fans te bereiken met wie hij zijn liefde voor de R&B Oldskool Hits deelt. Deze gratis ‘toegankelijke’ uitzendingen vormde de opmaat naar het nieuwe online uitgaansplatform “Johnny’s World” waarmee hij zijn liveband en vocalisten de kans wil bieden in deze barre tijden aan de slag te gaan en blijven met muziek. Want door de Corona uitbraak, en alle overheidsmaatregelen als gevolg hiervan, heeft John met zijn creatieve team moeten besluiten om de theatervoorstellingen voorlopig on hold te zetten. En datzelfde geldt helaas ook voor een groots en spannend muzikaal avontuur dat voor dit najaar gepland stond.
FOTO: © Copyright Mister-Postman 2020
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.