Try-out musical Hartsvrienden afgelast door luchtweginfectie Vera Mann

Try-out musical Hartsvrienden afgelast door luchtweginfectie Vera Mann

Zojuist is bekend geworden dat de try-out van de musical Hartsvrienden vanavond is afgelast. De reden hiervoor is dat hoofdrolspeelster Vera Mann een infectie aan de luchtwegen heeft opgelopen waardoor haar stembanden zijn aangetast. Gisteravond speelde de actrice met veel moeite de voorstelling uit en het is onverantwoord Vera vandaag te laten spelen. De try-out zou vanavond in Schouwburg De Nieuwe Doelen in Gorinchem plaatsvinden. Het publiek wordt geïnformeerd en de voorstelling wordt ingehaald op dinsdag 17 maart. De try-out morgenavond in de schouwburg van Arnhem gaat gewoon door.
Vera Mann mag zich één van de grootste musicalsterren in Nederland en Vlaanderen noemen. De in Genk geboren zangeres debuteerde in 1987 met een ensemblerol in My Fair Lady. Zeven jaar later speelde ze in dezelfde productie de hoofdrol. Andere grote rollen waren er in Les Misérables, Evita, Passion, Diana, Mamma Mia!, Cats en ook op het toneel speelde ze sublieme rollen. Vera mocht in haar carrière maar liefst vijf musicalawards in ontvangst nemen.

Hartsvrienden vertelt het verhaal van de tweelingbroers Mickey en Edward, die bij hun geboorte worden gescheiden. Beiden groeien op in totaal verschillende milieus. Als Mickey en Edward volwassen zijn worden ze door het lot herenigd. Er ontstaat een hechte vriendschap tussen de beide broers. Wanneer ze verliefd worden op hetzelfde meisje lopen de spanningen hoog op met dramatische gevolgen.
Hartsvrienden gaat maandag 26 januari in de Goudse Schouwburg in première.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.