Trijntje Oosterhuis verrast met nieuwe muziek en Live Stream van Paasconcert

Trijntje Oosterhuis verrast met nieuwe muziek en Live Stream van Paasconcert

Trijntje Oosterhuis heeft allesbehalve stilgezeten de laatste maanden. Ondanks dat de poppodia en theaterzalen de ‘manisch positieve’ zangeres moesten missen, werkte Trijntje door aan nieuwe projecten en muziek, waaronder nieuwe muziek die vandaag uitkomt, gebundeld in de titel “In de hemel”.

De zangeres, die gisteren de rol van Maria vertolkte in de 11e  editie van The Passion, brengt vandaag nieuwe muziek uit onder de titel “In de hemel”.
“In de hemel” bevat vijf liedjes waarvan ze er gisteren twee vertolkte in het spectaculaire evenement dat het verhaal vertelt over het lijden en sterven van Jezus Christus.

Trijntje zong daar onder andere haar uitvoering van het nummer “In de hemel”, beter bekend als “Tears in heaven” van Eric Clapton. De Nederlandse vertaling werd geschreven door Remco Veldhuis. Ook staan er twee niet eerder verschenen liedjes op, waaronder een verborgen parel van Liselore Gerritsen: Zonder Jou.

“In de hemel” komt uit in de dagen voor Pasen 2021. Trijntje is een familiemens, dat is geen geheim. Zondagochtend start ze met een uitgebreid Paasontbijt met manlief en alle kinderen om vervolgens te vertrekken naar Felix Meritis in Amsterdam voor een speciaal Akoestisch Paasconcert. Samen met pianist Hans Vroomans zal ze de liedjes van “In de hemel” spelen, maar ook andere vertrouwde liedjes uit haar enorme repertoire en verzoeknummers van kijkers. Gedurende het hele concert is er een interactieve chat waar kijkers hun verzoekjes en vragen heen kunnen sturen.

Het concert is te volgen via een livestream van 20:30 uur tot 22:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €3,- met een ‘pay-what-you-like’ optie. Klik hier voor meer informatie over het akoestisch Paasconcert.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.