Trijntje Oosterhuis ook te gast in AFAS Live bij het 15-jarig jubileum van Alain Clark

Trijntje Oosterhuis ook te gast in AFAS Live bij het 15-jarig jubileum van Alain Clark

Op 17 december 2023 staat Alain Clark in AFAS Live om het 15-jarig jubileum van zijn doorbraak als artiest te vieren. Niet alleen nodigt hij gasten uit waar hij de afgelopen 15 jaar van zijn carrière mee gewerkt heeft, ook kondigt hij vandaag aan dat Trijntje Oosterhuis te gast zal zijn met wie hij een kerstsingle uitbrengt.

“Als 15-jarige droomde ik er al van om ooit met mijn eigen songs concerten te morgen geven. Trijntje was destijds met haar soulvolle Total Touch een voorbeeld en inspiratiebron (zelfs mijn eerste eigen gekochte CD!). Je kunt je vast voorstellen hoe trots ik ben dat ik haar zoveel jaren later in mijn show als gast mag aankondigen!” aldus Alain Clark.

Eerder liet Alain al weten dat hij zijn vader Dane Clark ook uitnodigt op het podium om onder andere samen zijn single ‘Father & Friend’ ten gehore te brengen, welke tot op de dag van vandaag één van zijn grootste hits is en ook gezien wordt als een echte ‘evergreen’ in de geschiedenis van de Nederlandse pop muziek geschiedenis.

Alain Clark en zijn gastartiesten zullen begeleid worden door zijn elfkoppige band. De kleurrijke blazers, de stevige ritmesectie en de aanstekelijke melodieën zijn goede voorboden voor een spectaculaire liveshow zoals we die van hem als ras-entertainer gewend zijn. Niet alleen de grote hits van ‘Live It Out’ zullen voorbijkomen, ook wordt er teruggeblikt op de succesvolle periode die hierop volgde. Het wordt een feel good avond waarbij positiviteit centraal staat.

Tickets voor ‘Alain Clark in Concert ft. Father & Friends’ op 17 december 2023 in AFAS Live zijn verkrijgbaar via Eventim.nl.

De in 1979 in Haarlem geboren Alain Clark bracht in 2004 zijn gelijknamige debuutalbum uit. Zijn tweede album, ‘Live It Out’, dat in 2007 verscheen en dubbel platina werd, viel op door de hit “Father & Friend” waarmee hij 30 weken in de Nederlandse Top 40 stond. ‘Colorblind’ uit 2010 bleek opnieuw een succesalbum en veroverde met gemak de toppositie in de Nederlandse hitlijsten. Ook ‘Generation Love Revival’ (2012) en ‘Walk with Me’ (2014) werden goed ontvangen, evenals ‘Bad Therapy’ (2017) en ‘Sunday Afternoon’ (2020).

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.