Treurig nieuws, HULLA=CANCELLED

Treurig nieuws, HULLA=CANCELLED

Vol enthousiasme en positiviteit was 4PM Entertainment begonnen aan het organiseren van de tweede editie van Hullabaloo Festival, in het Stadspark Groningen. Helaas kan het Hullabaloo Festival dit jaar wederom geen doorgang vinden. Na de persconferentie van 2 augustus en de daargenoemde restricties, is het niet realistisch om het festival op 28 augustus te organiseren. 

Uiteraard is de organisatie enorm teleurgesteld. Mitchel Bovenlander van organisator 4PM Entertainment: “Ik denk dat het een understatement is als ik zeg dat wij balen. We hadden zo graag samen willen komen na deze pittige periode om te proosten en het leven te vieren. Hullabaloo kan wederom geen doorgang vinden dit jaar en dat is slikken. We zullen er alles aan doen om volgend jaar terug te keren en alsnog de ultieme festival beleving te bieden aan de stad Groningen.” Alle kaartkopers van Hullabaloo worden vandaag via de mail op de hoogte gebracht. 

Hullabaloo Festival 

Hullabaloo wordt georganiseerd door 4PM Entertainment, dat bekend is van onder meer Kingsland Festival en De Helden van Oranje. Hullabaloo belooft bezoekers mee te nemen op een muzikale reis in het prachtige Groningse Stadspark. Avontuur, fun, gekte en de beste popmuziek komen samen in het topje van Nederland: Groningen. Met een kwalitatieve programmering bestaande uit welbekende artiesten, maar ook talenten van de toekomst, is Hullabaloo hét festival waar complete chaos overgaat in de liefde voor muziek.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.