Treatief Producties speelt SHREK! 

Treatief Producties speelt SHREK! 

Recensie: Stephan Markus
Foto’s: Aschwin Snel en Stephan Markus

In Oudewater is de sporthal omgebouwd tot theater en wanen we ons in het moeras van Shrek! Het bekende verhaal van de Oger die prinses Fiona gaat redden om zijn geliefde moeras weer terug te krijgen.

De grote cast staat onder leiding van regisseur Dennis de Groot, die in de zaal enorm meeleeft met de cast.

Om de diverse locaties weer te geven wordt gebruik gemaakt van een grote videowand waar met gemak het moeras van Shrek, het kasteel van Lord Farquaad en de drakengrot op worden weergegeven! Dit visuele effect is een geweldige toevoeging aan de beleving van de voorstelling.

De cast heeft er duidelijk veel plezier in. Eén van de hoogtepunten is het moment met de drie Fiona s in de toren die weten dat hun redder vandaag komt. Ook de kleine Shrek en Fiona stelen de show met hun charme.

Lord Farquaad op zijn paard heeft de lachers op zijn hand en ook in deze versie veel respect voor de acteur die de rol van Ezel op zich neemt. Je vraagt je af of hij soms ventilatoren in zijn pak had, want wat zal deze acteur het warm gehad hebben.

Shrek in Oudewater is een visueel spektakel met mooie kostuums en een enthousiaste cast. Zij worden begeleid door een geweldige live band, het is toch altijd een mooie toevoeging wanneer de muziek live gespeeld wordt.

Deze versie van Shrek is absoluut een feestje om bij te zijn!
De voorstelling is nog t/m volgend weekend te zien. Oudewater mag zich nog een week wanen in Duloc…

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.