Trailer Robin Hood de musical 

Trailer Robin Hood de musical 

Het Nationaal Jeugd Musical Theater heeft de trailer van haar nieuwe  familievoorstelling Robin Hood de musical gepubliceerd, de trailer is hieronder te bekijken. 

Wanneer Marian na jaren terugkeert naar het kasteel in Nottingham, schrikt ze van hoe de stad er aan toe is. In het kasteel voelt Marian zich opgesloten; ze ziet machteloos toe hoe het volk lijdt. Dan staat er plotseling een held op vanuit de menigte. Deze Robin Hood sluit zich aan bij een bende vogelvrijverklaarden die in het bos van Sherwood woont. Intussen hoort Marian dat ze wordt uitgehuwelijkt aan de hardvochtige sheriff De Rainault. Haar vrijheid wordt stukje bij beetje meer ingeperkt. Maar wie schuilt er onder de kap van Robin Hood en zal deze held erin slagen om meer gelijkheid af te dwingen?

In de hoofdrollen zien we Lotte van der Veen, Piet Mars, Cystine Carreon, Ruben Kuppens en Louis van Dijk. Elise Berends is de regisseur, componist en tekstschrijver, Ashley Veldhuyzen is verantwoordelijk voor de choreografie. 

Robin Hood de musical is tot en met 4 juni te zien in theaters door het hele land. Meer informatie en de volledige speellijst zijn te vinden op www.robinhooddemusical.nl

Foto: Robin Swiers

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.