Tournee Vreemde Kostgangers bij start al succes

Henny Vrienten (o.a. Doe Maar), George Kooymans (o.a. Golden Earring) en Boudewijn de Groot slaan de handen ineen met het theaterprogramma Vreemde Kostgangers. De tournee start vandaag in de Goudse Schouwburg. De voorstelling is tot en met 16 december in het hele land te zien. Door de overweldigende kaartverkoop is er nu al een voorstelling bijgeboekt: in Koninklijk Theater Carré op maandag 28 november. De kaartverkoop voor de extra voorstelling in Carré is reeds gestart.

Drie iconen van het eerste uur uit de Nederlandse muziekindustrie hebben hun vriendschap en muzikale krachten gebundeld. Al jaren bevriend, maar nooit samen op één podium gestaan. Speciaal voor de voorstelling Vreemde Kostgangers schreef ieder een aantal nieuwe Nederlandstalige nummers. Naast dit nieuwe repertoire komen oude bekende liedjes voorbij uit ieders werk. Maar ook persoonlijke favorieten, duetten en Engelstalige nummers van elkaar in een ander jasje. Een voorstelling waarin drie vrienden dieper in de muziek duiken en vertellen over wat hen heeft geïnspireerd en hoe hun muzikale paden elkaar door de jaren heen hebben gekruist.

Vreemde Kostgangers is van 23 september t/m 16 december 2016 te zien in de Nederlandse en Belgische theaters. Ga voor meer informatie en de Nederlandse speeldata en naar de website van De Nationale Theaterkassa: www.ntk.nl of bel 0900-9203 (45 cpm). Voor België www.sherpa.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.