Tournee Suus zingt Annie M.G. van start

Tournee Suus zingt Annie M.G. van start

Suzan Seegers zingt het nog altijd actuele repertoire van Annie M.G. Schmidt Zangeres en actrice Suzan Seegers was de afgelopen twee theaterseizoenen te zien met haar alom geprezen eerbetoon aan Toon Hermans. Dit seizoen zet zij een grote Nederlandse tekstdichter in de schijnwerpers: Annie M.G. Schmidt. Suus zingt Annie M.G. is vanaf morgen, 15 januari tot en met 24 april 2016 te zien in heel Nederland. De première is op 31 januari in theater Het Zonnehuis in Amsterdam.
In dit intieme en liefdevolle theaterconcert gaat Suzan, begeleid door haar vaste pianist Marc-Peter van Dijk, op zoek naar de vrouw achter het beroemde repertoire. Aan de hand van Annies eigen liedjes en gedichten schetst ze een eigenwijs en soms ietwat ondeugend portret van Annie.
Bekende nummers als Het is over en Vluchten kan niet meer passeren de revue, maar ook minder bekende pareltjes als Dit is het land, waar grote mensen wonen komen voorbij. Het wordt een kleurrijke schakering van Annie’s bekende én onbekende werk. Suus zingt Annie M.G. is een productie van OpusOne en wordt geregisseerd door Frans Schraven.
Voor meer info: www.opusone.nl, www.suzanseegers.nl of check Suzan’s Facebook pagina.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.