TOPPERS IN CONCERT 2E KERSTDAG EN OUD & NIEUW OP TV

TOPPERS IN CONCERT 2E KERSTDAG EN OUD & NIEUW OP TV

2016 was een druk en succesvol Toppers in Concert jaar! De komende week met kerst en Oud & Nieuw kan je volop genieten op TV van het Meezingfeest van het Jaar. Zowel de ‘Christmas Party of the Year’ als de ‘Royal Night of Disco’ zijn uitgebreid op SBS6 te zien. Wij wensen u allen hele fijne feestdagen en een gelukkig 2017 en hopen iedereen weer te mogen verwelkomen op 26 of 27 mei bij Toppers in Concert de ‘Wild West, Thuis Best’ editie voor het Meezingfeest van het Jaar!

CONCERTREGISTRATIE
TOPPERS IN CONCERT ‘CHRISTMAS PARTY OF THE YEAR’
2e KERSTDAG MAANDAG 26 DECEMBER 22.15 UUR SBS6

De Toppers vieren deze dagen op grootse wijze hun 12,5-jarig jubileum met de bruisende ‘Sing-a-Long’ concertreeks ‘CHRISTMAS PARTY OF THE YEAR’ in Rotterdam Ahoy. Tijdens dit winterse Jubileumfeest gaan we natuurlijk meezingen en swingen op de allergrootste kersthits uit heden en verleden en andere meezingknallers die passen in deze unieke winterse sfeer! Gastoptredens zijn er o.a. van de golden voices O’G3NE, Mister Ahoy LEE TOWERS en ANDRE HAZES JR. Het ultieme kerstfeest in een prachtig winters decor. Een avond met feestgarantie dus!
Op maandag 26 december zendt SBS6 om 22.15 uur een compilatie uit van het Kerstfeest van het Jaar!

CONCERTREGISTRATIE HELE CONCERT
TOPPERS IN CONCERT ‘ROYAL NIGHT OF DISCO’ MET MEEZINGTEKSTEN
OUD OP NIEUW 00.05 UUR SBS6

In mei van dit jaar namen we je mee terug naar de zorgeloze tijd van de DISCO. De 12e editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ met Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger! Het thema voor Toppers in Concert 2016 was ‘ROYAL NIGHT OF DISCO’. De tijd van ‘Saturday Night Fever’, verlichte dansvloeren, spiegelbollen, plateauzolen en energieke, steengoede dansmuziek. De Amsterdam ArenA was voor 3 dagen ‘The Best Disco In Town’ en totaal in de sfeer van de fantastische Jaren ’70 en ‘80! Gastoptreden waren er o.a. van George McCrae, Dolly Dots en Robin S.
Voor het eerst is het complete concert, MET MEEZINGTEKSTEN, op Oud op Nieuw vanaf 00.05 uur te zien op SBS6. Dat wordt feestend en meezingend het nieuwe jaar in!

Foto: Floris Heuer

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.