Tony Neef trapt workshopseizoen af

Tony Neef trapt workshopseizoen af

Op zondagmiddag 13 september vindt de eerste Musical 2.0 workshop van het nieuwe seizoen plaats. Onder leiding van Tony Neef kunnen leerlingen zich inschrijven voor de workshops liedinterpretatie. In de weken die daarop volgen komen tevens Alfred van den Heuvel, Frank Sanders en Renée van Wegberg naar Theaterstudio Amsterdam voor intensieve workshops.

Voor de eerste maanden van het nieuwe theaterseizoen staan al acht workshops gepland, verdeeld over vier dagen en onder leiding van vier verschillende musicalartiesten. Twee weken na de workshops van Tony Neef, vinden op 27 september de eerste twee acteerworkshops van het nieuwe seizoen plaats. Kinderen Geen Bezwaar en Heerlijk Duurt Het Langst-acteur Alfred van den Heuvel gaat dan aan de slag met hun acteerkwaliteiten.

Op 25 oktober is het de beurt aan Frank Sanders, die op 25 oktober leerlingen begeleidt tijdens workshops zang en dans. De eerste serie workshops wordt op 1 november afgesloten door Renée van Wegberg. Renée leert tijdens haar zangworkshops de leerlingen de fijne kneepjes van het zingen.

Musical 2.0 workshops
Vanuit de filosofie van het boek Musical 2.0 – Een nieuwe generatie werd gedurende het theaterseizoen 2014/2015 een start gemaakt met het initiëren van workshops voor iedereen met een passie voor musicaltheater. Onder leiding van telkens wisselende professionals uit het vak werden maandelijks workshops georganiseerd die varieerden binnen de musicaldisciplines zang, dans en spel. Zo werden er onder meer workshops verzorgd door Brigitte Heitzer, Tommie Christiaan, Vajèn van den Bosch en Nurlaila Karim. Sinds maart 2015 is hiervoor een vaste plek gevonden: Theaterstudio Amsterdam. De workshops zijn toegankelijk voor alle leeftijden en niveaus.

Agenda
13 september: Tony Neef (liedinterpretatie)
27 september: Alfred van den Heuvel (acteren)
25 oktober: Frank Sanders (zang en dans)
1 november: Renée van Wegberg (zangtechniek, liedinterpretatie en ensemblezang)

Meer informatie rondom inschrijving en de meest actuele agenda is te vinden op www.musical20.nl

Foto  Ernst Coppejans

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.