Tony Neef en Elke Buyle treden op tijdens jubileumconcert van Marleen van der Loo

Tony Neef en Elke Buyle treden op tijdens jubileumconcert van Marleen van der Loo

Tony Neef en Elke Buyle zijn toegevoegd aan de indrukwekkende groep met gastartiesten die zullen optreden tijdens het eenmalige concert van Marleen van der Loo op 3 april 2017. Samen met o.a. Pia Douwes, Jeroen Phaff, Anne Mie Gils, Goele de Raedt en een klein combo zullen ze Marleen vergezellen tijdens deze intieme en persoonlijke avond.

In haar inmiddels 25-jaar durende carrière speelde Marleen grote rollen in o.a. Tanz der Vampire, Elisabeth, Ciske de Rat, Cats, Love story, Mamma Mia, Footloose en Aida. Momenteel is ze te zien als Hannah Chaplin in Chaplin de musical.

Tijdens het concert, geproduceerd door I&L Entertainment, zingt Marleen bekende en onbekende nummers uit diverse voorstellingen. Ook zal ze voor het eerst liedjes naar buiten brengen van haar eerste soloalbum, geschreven door haar broer Stijn van der Loo (componist van o.a. ken je mij/Trijntje Oosterhuis).

Kaarten voor het jubileumconcert zijn voor €14,50 te koop via de site van het theater. http://www.midi-tilburg.nl/agenda/marleen-loo-jubileum-concert

Marleen wil de opbrengst schenken aan Alzheimer Nederland. Meer informatie is te vinden op www.il-entertainment.nl.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.