Toneelworkshop met Frank Lammers

Toneelworkshop met Frank Lammers

Wil je leren hoe je jezelf kan uiten via toneel? Op zondag 10 november heb jij de kans om een toneelstuk te bedenken samen met acteur Frank Lammers, bekend van de Jumbo-reclame en de Netflix-serie Undercover. Dit toneelstuk wordt op woensdag 20 november opgevoerd op het (Y)our Rights Festival in Leiden.

Er zijn geen audities; iedereen is welkom. Je maakt samen de tekst en gaat aan de slag. Deze superleuke dag begint om 10:00 en duurt ongeveer tot 19:00 uur. Meld je aan door ons een mail te sturen: 30jaar@unicef.nl

Deze dag is voor jongeren tussen de 13 en 18 jaar. Deelname is gratis. Het is belangrijk dat je zowel op zondag 10 november bij de repetities bent, als op woensdag 20 november bij de uitvoering (als je daarvoor vrij moet vragen van school, gebruik dan deze voorbeeldbrief)

De workshop maakt deel uit van het (Y)our Rights Festival, dat UNICEF organiseert omdat 30 jaar geleden in de hele wereld is afgesproken dat alle kinderen dezelfde rechten hebben. In dit Verdrag voor de Rechten van het Kind staat dat kinderen en jongeren recht hebben op bescherming en op onderwijs, maar ook bijvoorbeeld het recht om hun mening te geven. En hoe je dat doet, je mening geven en jezelf uiten, is het centrale thema van het (Y)our Rights Festival.

Zie voor meer informatie: www.unicef.nl/festival2019

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.