Toms Magische Speelgoedwinkel in reprise

Toms Magische Speelgoedwinkel in reprise

 

Wegens succes is de winterse familiemusical Toms Magische Speelgoedwinkel opnieuw te zien in de Nederlandse theaters. Bartho Braat, Marleen van der Loo en Maikel Nieuwenhuis zullen wederom de hoofdrollen op zich nemen.

In een prachtig kleurrijke speelgoedwinkel woont Tom. Elke avond als de lichten doven en de klok slaat komt Tom uit zijn schuilplaats en ziet de winkel magisch tot leven komen. De populaire Hercules is zijn beste vriend en een echte superheld. In zijn fantasie beleven ze grandioze avonturen, totdat Hercules’ jaloerse vijand Hades verschijnt. Hades heeft niets met al die vrolijkheid en wil het liefst de winkel en de rest van de wereld in duisternis hullen. Tom zal al zijn krachten moeten gebruiken om zijn ‘thuis’ te redden en de wereld te laten zien dat hij een superheld is.

Toms Magische Speelgoedwinkel is een nieuwe Nederlandse musical met opzwepende muziek van Bas van den Heuvel. Na de familiemusicals Arthur en de strijd om Camelot, Robin Hood en het verdwenen goud en Het Grote Piratenavontuur is dit de vierde familiemusical die I&L Entertainment in eigen beheer creëert.

Cast: Bartho Braat, Marleen van der Loo en Maikel Nieuwenhuis te zien in de reprise van Toms Magische Speelgoedwinkel Michelle Smit, Ilse Hamminga, Erwin Dekker, Flore Koopen en Rubin van Gent te zien zijn in de nieuwe tour.

Vanaf midden april start de kaartverkoop. Ga voor meer informatie naar www.il-entertainment.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.