Toms Magische Speelgoedwinkel, de speelgoedwinkel waar speelgoed tot leven komt.
Recensie: Robin Swiers 
 
In een prachtig kleurrijke speelgoedwinkel woont Tom. Elke avond als de lichten doven en de klok slaat komt Tom uit zijn schuilplaats en ziet de winkel magisch tot leven komen. De populaire Hercules is zijn beste vriend en een echte superheld. In zijn fantasie beleven ze grandioze avonturen, totdat Hercules’ jaloerse vijand Hades verschijnt. Hades heeft niets met al die vrolijkheid en wil het liefst de winkel en de rest van de wereld in duisternis hullen. Tom zal al zijn krachten moeten gebruiken om zijn ‘thuis’ te redden en de wereld te laten zien dat hij een superheld is.
 
Met Toms Magische Speelgoedwinkel brengt I&L Entertainment haar derde familiemusical in de Nederlandse theaters. Naar mijn mening is Toms Magische Speelgoedwinkel toch wel de mindere van deze 3. De verhaallijn heeft vrij weinig pieken en dalen. Ook miste ik toch wel een beetje de spanning in het verhaal. Dit kwam in de 2e acte wel iets meer aan bod. Toch had ik graag iets meer van de badguy in de 1e acte al mee willen krijgen, waardoor de spanningsopbouw naar mijn idee beter zou zijn.
 
Aan de acteurs lag het zeker niet, alle rollen werden op een leuke en geloofwaardige wijze neergezet. Met een vrij kleine cast werden er toch beste veel verschillende rollen neergezet, wat zeker niet storend was dat dit door de zelfde acteurs werd gespeeld.
Toms Magische Speelgoedwinkel is een leuke familiemusical. De musical is nog tot en met 28 februari te zien in de theaters. Kijk voor een speellijst op www.il-entertainment.nl
 
Foto: Robin Swiers 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.