Toms Magische Speelgoedwinkel: de cast is bekend!

Toms Magische Speelgoedwinkel: de cast is bekend!

Een stoere groep superhelden in het theater. De cast van de winterse superhero-musical Toms Magische Speelgoedwinkel is compleet.

In een prachtig kleurrijke speelgoedwinkel woont Tom. Elke avond als de lichten doven en de klok slaat, komt Tom uit zijn schuilplaats en ziet de winkel magisch tot leven komen. De populaire Hercules is zijn beste vriend en een echte superheld. In zijn fantasie beleven ze grandioze avonturen, totdat Hercules’ jaloerse vijand Hades verschijnt. Hades wil het liefst de winkel en de rest van de wereld in duisternis hullen. Tom zal al zijn krachten moeten gebruiken om zijn ‘thuis’ te redden en de wereld te laten zien dat hij een superheld is.

De cast bestaat uit Bartho Braat (Bob), Jeroen Phaff (Hades), Marleen van der Loo (Hera), Maikel Nieuwenhuis (Tom), Michelle Smit (Madeleine), Rubin van Gent (Hercules), Flore Koopen (Alkmene), Erwin Dekker (Franklin) en Ilse Hamminga (Claire de Cowgirl).

De muziek zal gemaakt worden door Bas van den Heuvel (Carlo’s tv cafe, Ladies of soul, Glennis Grace e.v.a.) en de teksten zijn geschreven door Leon van Uden (Arthur en de strijd om Camelot, Robin Hood en het verdwenen goud).

“Iedereen zou wel superkrachten willen hebben. Met deze voorstelling willen we daarom het superhelden-genre naar het theater brengen met een nieuwe voorstelling voor de hele familie. Een feel-good avontuur met swingende muziek, boeiende personages, aanstekelijke humor en een flinke dosis spanning. Ons doel is dat zowel jong als oud met een super-gevoel de zaal verlaat. Deze energieke en enthousiaste cast gaat daar zeker voor zorgen”

Na Arthur en de strijd om Camelot en Robin Hood en het verdwenen goud is dit de derde familiemusical van I&L Entertainment. De voorstelling is ideaal voor de winterse dagen en zal daarom te zien zijn in de Nederlandse theaters van december 2017 t/m februari 2018.

Kaarten zijn te koop via www.il-entertainment.nl en www.tomsmagischespeelgoedwinkel.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.