Tommie Christiaan ‘in concert’ met Grease-collega’s

Tommie Christiaan ‘in concert’ met Grease-collega’s

Tommie Christiaan verzorgt op maandag 30 november een M-Lab in Concert. Niet alleen Tommie maar ook zijn Grease-collega’s Annefleur van den Berg, Luuk Melisse en Reneé de Gruijl zullen die dag te horen zijn. Zij maken deel uit van de groep jonge talenten die Tommie ondersteunt bij zijn concert.

Tommie Christiaan maakt op dit moment furore als Kenickie in Grease, maar wie The Voice of Holland volgt, weet dat hij ook heel ander repertoire heeft. Op maandag 30 november verzorgt Tommie samen met zijn vaste gitarist Nigel Schat en pianist Bernd van den Bos een M-Lab in Concert en daar laat hij al die verschillende kanten horen.

De ‘In Concert’ formule staat voor een gevestigde artiest die samen zingt met aanstormende talenten. Tommie koos hiervoor zijn Grease-collega’s Annefleur van den Berg, Reneé de Gruijl en Luuk Melisse uit en krijgt ook Rose-Anne van Elswijk en Mike Levens (beide bekend uit Spijt de Musical) aan zijn zijde. Uiteraard komen er musicalnummers voorbij, maar ook nummers die op andere wijze speciaal zijn voor de gastartiest van die avond. Tussen de blokken door zingen ook de vier talenten ieder een nummer.

 

In de maand december verzorgen ook Carolina Dijkhuizen (7-12) en René van Kooten (8-12) nog een M-Lab in Concert.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.