Tjindjara is The Queen of the Night

Tjindjara is The Queen of the Night

Tekst en foto’s: Stephan Markus

Afgelopen week waren we twee keer bij het concert “Queen of the Night” , met Tjindjara Metschendorp als de stralende leading lady!

In deze zinderende muzikale voorstelling neemt Tjindjara het publiek mee door het verhaal en de grootste hits van Whitney Houston. Met gemak zingt ze de mooiste nummers, live begeleid door een vierkoppige band en drie getalenteerde backing vocals: Tessa Sunniva van Tol, Richy Brown en Lara.

Vanaf de eerste klanken wil je niets liever dan opstaan, meezingen en meeswingen! Tjindjara is bekend van diverse musicals, zoals recent nog “Aida”, waar ze regelmatig de hoofdrol en de rol van Amneris vertolkte. In deze tribute aan Whitney Houston bewijst Tjindjara dat ze solo een zaal kan betoveren en dit genre perfect beheerst. Een avond gegarandeerd feest!

De hoogtepunten zijn talrijk, maar de akoestische versies van Whitney’s nummers bezorgen je kippenvel. Tessa krijgt een staande ovatie na haar vertolking van “One Moment in Time”. Hoewel Tjindjara de show steelt, krijgen haar collega’s op het podium ook volop de ruimte om te schitteren.

“Queen of the Night” is nog maar een paar keer te zien, maar wij hopen vurig op een reprise!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.