Tjindjara en Nigel Brown versterken cast Aida in Concert

Tjindjara en Nigel Brown versterken cast Aida in Concert

Tjindjara en Nigel Brown zijn toegevoegd aan de cast van Aida in Concert. Stage Entertainment is verheugd dat deze twee veelzijdige artiesten van 20 tot en met 30 juni te zien en horen zijn in het theater- en muziekspektakel Aida in Concert op het festival-terrein van Autotron in ’s-Hertogenbosch. Eerder werd al bekend dat Willemijn Verkaik en Freek Bartels de hoofdrollen van Amneris en Radames gaan vertolken. Tony Neef gaat de rol van Zoser spelen. Later wordt bekend wie Aida wordt. Tjindjara vertolkt de rol van Nehebka, de vriendin van Aidaen Nigel speelt de rol van Mereb.

Tjindjara en Nigel Brown zijn geen onbekenden in de musicalwereld. Voordat Tjindjara bij het grote publiek bekend werd door haar deelname aan The Voice of Holland, speelde ze al grote rollen in het theater. Als danseres maakte ze deel uit van de Symfonica in Rosso-concerten van Lionel Richie en Diana Ross. In 2015 was ze te zien in de musical Dreamgirls en speelde ze in The Bodyguard meerdere malen de rollen van Rachel en Nicky Marron. Nigel was in de eerste editie van The Voice te zien en bereikte toen de kwartfinale. Momenteel speelt hij in het ensemble van de succesvolle musical Lion King en is hij daar de understudy van Simba. De muziek en liedteksten zijn in deze productie van Elton John en Tim Rice en prachtig vertaald door Martine Bijl. ‘Aida is voor mij de musical onder de musicals,’ laat Tjindjara weten. ‘Ik vind het eer dat ik met een sterrencast als deze straks op het podium mag staan.’

Het verhaal

Aida, een prinses uit Nubië, wordt aan de oever van de Nijl gevangengenomen door de Egyptische legerkapitein Radames. Niet wetend wie zij is, schenkt hij haar als slavin aan zijn verloofde Amneris, dochter van de farao. Wat volgt is een dramatisch, hartstochtelijk verhaal vol verwarring, onmogelijke keuzes en brandende liefde. Je voelt het allemaal in de geweldige muziek en de schitterende, Nederlandse songteksten.

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.aidainconcert.nl

Foto: Roy Beusker
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.