Titus en Fien zetten dit keer de onderwaterwereld op stelten in de musical De Kleine Zeemeermin.
In seizoen 2018-2019 komt  Van Hoorne Entertainment weer met een nieuwe sprookjesmusical. Dit keer komen ze met de musical De Kleine Zeemeermin.  Daarmee toeren ze langs de theaters door heel Nederland. Zo ging De Kleine Zeemeermin op Zondag 23-9-18 in Theater de stoep in Spijkenisse in première.
 
Bijna iedereen kent het bekende verhaal wel van de kleine zeemeermin. Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraal en de vriendelijke vissen woont Ariël de Zeemeermin. Met haar golvende rode haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het oogappeltje van haar vader, de koning. Op een dag, bij een hevige storm, redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van het zinkende schip. Op slag wordt ze verliefd en wil ze niets liever dan bij hem zijn. In haar magische bol heeft de gemene zeeheks Ursula alles gezien en gehoord. Ze bedenkt een listig plannetje… Zal de Kleine Zeemeermin de prins ooit weer zien?  
 
We kunnen dus wel dromen hoe dat afloopt – of is het nu anders? Want zoals we van Van Hoorne Entertainment gewend zijn in hun sprookjesmusicals, wordt de rol van de bad guy in het verhaal vervangen door de het komisch duo Titus en Fien, die ook dit keer weer gespeeld word door Michael Van Hoorne en Esther van Santen. Door hun goede chemie samen weten ze de boel onder water weer flink op stelten te zetten, al was hun eerste scène in dit stuk net iets te langdradig. Maar door de vele humor weten ze het stuk ook weer leuker te maken voor de papa’s  en mama’s, met grappen die voor hen ook leuk zijn.
 
Sita Vermeulen speelde eerder al voor Van Hoorne Entertainment in musicals als Rapunzel en Assepoester. En nu mocht ze de rol van de Kleine Zeemeermin op zich nemen. Helaas vond ik haar zang niet heel sterk in deze musical. De zang kwam nogal wat vlak over. Maar de kids in de zaal keken de ogen uit tijdens de voorstelling.
 
De kleine zeemeermin is een leuke familie musical gericht op de kleine bezoeker, maar voor de wat ouderen is het ook zeker nog leuk om er naar te kijken. Van Hoorne Entertainment  heeft er weer een leuke sprookjesmusical bij.
 
 
Foto: Robin Swiers 
 
 
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.