TITANIC de Musical: Een waardig jubileumproduct

Als jubileumproductie voor het 40-jarige bestaan van Edog Muzikaal Theater is gekozen voor het tragische verhaal van de Titanic.

Het dramatische verhaal gebracht met een grote cast bestaande uit meer dan 60 leden met veel benoemde rollen. Een live orkest o.l.v. Rosite van der Woude en de regie is in handen van Erik Damman. De meeste decors en kostuums worden door een grote groep vrijwilligers in diverse werkgroepen en in eigen huis vervaardigd.

Zoals ieder jaar wordt de musical opgevoerd in een eigen unieke pop-up theater in de sporthal Diemen. Hier wordt in een paar dagen tijd keihard gewerkt en alles op alles gezet om de sporthal om te toveren tot een volwaardige schouwburg. Om het publiek een totaal beleving te laten ervaren van Titanic De musical.

Kortom: Edog nodigt u graag uit om het echte verhaal van de Titanic te komen bekijken en al onze leden, van oudgedienden tot jonge nieuwe sterren, in deze productie te zien schitteren.

Het verhaal:

In Titanic – De Musical reist u mee aan boord van dit prachtige schip. Het verhaal wordt verteld door de ogen van diverse opvarenden: De eigenaar van het schip die probeert een nieuw record te vestigen, de scheepsbouwer die weet dat het schip een té grote snelheid niet aan kan, de kapitein die van zijn allerlaatste reis een zeer bijzondere wil maken, de stoker die weet dat het schip veel te snel vaart om het te kunnen blijven bijhouden, de marconist die in blinde paniek andere schepen probeert te alarmeren, de man in het kraaiennest die de ijsberg veel te laat ziet en drie Ierse meisjes die het plan hebben opgevat om naar Amerika te emigreren in de hoop daar een beter leven te kunnen opbouwen.

Maar tegelijkertijd gaat het over het standenverschil dat in de jaren ’10 van de vorige eeuw nog in grote mate bestond: de rijkste passagiers uit de eerste klasse die uiteindelijk de grootste kans kregen om als eerste een sloep te bemachtigen, de middenstanders uit de tweede klasse voor wie dat al veel lastiger was en de arbeiders/emigranten uit de derde klasse – letterlijk in de onderste laag van het schip – die werden opgesloten om te voorkomen dat ze eventueel een van de reddingssloepen zouden kunnen bereiken.

Locatie:
Pop-up Theater sporthal Diemen
We spelen de voorstellingen in de sporthal van Diemen, welke tot volledig schouwburg wordt omgebouwd.
Er is ruime parkeergelegenheid.

Adres:
Prins Bernhardlaan 2, 1111 ET Diemen

Speeldata en tijden:
vrijdag 22 Maart 2019 (20.00 uur – 22.30 uur)
zaterdag 23 Maart 2019 (20.00 uur – 22.30 uur)

Kaarten:
Toegangskaarten  15,00 en 22,50 euro
via de Website: www.edog.nl
Of telefonisch 06 – 38 33 38 49

Uit ervaring van de voorgaande jaren adviseren wij u op tijd u tickets te bestellen om teleurstelling te voorkomen
Zo zorgt u er voor dat u de boot niet mist

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.