THRILLER LIVE na 6 jaar eindelijk weer in Vlaanderen!

Rechtstreeks van de Londense WEST END, in het jaar dat Michael 60 jaar zou zijn geworden.

In 2009 en 2012 was dit muzikale eerbetoon aan één van ’s werelds grootste entertainers al eens te zien in Vlaanderen. Op 29 augustus 2018 zou Michael Jackson 60 jaar worden. De hoogste tijd voor nieuwe voorstellingen: op 19 en 20 oktober 2018 komt de show naar Capitole Gent. THRILLER LIVE speelt in Londen al meer dan 10 jaar voor uitverkochte zalen. Na het overlijden van de popster werd de show immens populair. Twintig zangers en dansers brengen in de voorstelling een eerbetoon aan Michael Jackson.

THRILLER LIVE is een uniek concert met waanzinnige choreografieën die je meenemen op een reis doorheen de 45-jarige carrière van de King of Pop. De show werd gecreëerd door Adrian Grant, die al verschillende initiatieven rond Michael Jackson op touw zette en bevriend was met de popster. De choreografie is van de hand van Gary Lloyd, die eerder al met Robbie Williams, P!nk en Anastacia samenwerkte. Een topcast en live band brengen je favoriete hits tot leven en laten je 2 uur lang meeswingen met o.a. I Want You Back, ABC, Can You Feel It, Off The Wall, The Way You Make Me Feel, Smooth Criminal, Beat It, Billie Jean, Dirty Diana, Bad, Rock With You, They Don’t Care About Us, Dangerous, Thriller en nog veel meer.

Tickets voor de voorstellingen in Gent kosten tussen 32,50 euro en 62,50 euro en zijn te koop via teleticketservice.com. Het aantal voorstellingen in Gent is beperkt, snel boeken is de boodschap.

A TOTAL BLAST. The staging and constant brilliance of the musicians keep us riveted. A WONDERFUL SHOW” – Whatsonstage.com

You can’t beat it!” – Evening Standard 

AN EXUBERANT BLAST!” – Daily Mail

This theatrical extravaganza is a breathtaking celebration – QUITE LITERALLY, THRILLING” – The Stage

A glitzy concert of song and dance. THE HITS JUST KEEP ON COMING” – Daily Telegraph

Dazzlingly well-drilled and brilliantly done” – Mail on Sunday

IMMENSELY ENJOYABLE.” – The Independent 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.